Y
yucel-yucel
Yeni Üye
- 21 May 2020
- 23
- 40
Donanım orijinal ise tv arka kapak barkod resmini buraya ekleyin.
Bu şekilde özürlü ürün etiketi var.İlk defa gördüm açıkçası.
Donanım orijinal ise tv arka kapak barkod resmini buraya ekleyin.
Mb35 anakarta sahip eski bir anakart bende yazılımı yok
Yazılım sonrası sonucu yazın.
Bu şekilde özürlü ürün etiketi var.İlk defa gördüm açıkçası.
Yan tarafta usb girişinin sırasında en altta joystick tuş takılı kalmıştır tuş üzerine hafif bastırın yukarı aşağı hareket ettirin sonucu yazın.
Yukarida resmini paylastigim hi level televizyonun ses sorunu mevcut. Se si otomatik kendinden kisiyor. Sadece sesi kisiyor renk ayarlarini kismiyor. Yazilim gincelledim ama ayni sorun devam ediyor. Full yazilim yuklemek istiyorum. Yardimci olursaniz sevinirim
Sonuna kadar mı kısıyor sonuna kadar değilse ses menüsünde AVL açık/kapalı yapıp deneyin.Sonuc ayni m. Belli bir sure sikinti yok gorunuyor. Sonra sesi kismaya basliyor
Google translate:sonuna kadar kisiyor. Aciyorum tekrar kisiyor. Fisi cekip tekrar aciyorum. Bir sure sonra sesi 0 a getiriyor
Arka kapagini actim. Karta baktim yanik gormedim. Kumanda sensorunede baktim yanik gormedim.
kurtarma yada full yazılım
Merhaba iyi akşamlar herkese
Resimde ki barkodlu televizyon için kurtarma yazılımına ihtiyacım var yardımcı olur musunuz ?
Teşekkürler
Merhaba iyi akşamlar herkese
Resimde ki barkodlu televizyon için kurtarma yazılımına ihtiyacım var yardımcı olur musunuz ?
Teşekkürler
kurtarma yada full yazılım
Kolay Gelsin ustacım
Kolay Gelsin ustacım
Ekrana ses simgesi geldiği için arıza yazılımsal değil donanımsalsonuna kadar kisiyor. Aciyorum tekrar kisiyor. Fisi cekip tekrar aciyorum. Bir sure sonra sesi 0 a getiriyor
Arka kapagini actim. Karta baktim yanik gormedim. Kumanda sensorunede baktim yanik gormedim.