By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 14,803
Farklı flash bellek ile deneyin.Teşekkürler hocam sağolun
İyi akşamlar
Ustam yaklaşık yarım saattir yazılım yüklüyor ama herhangi bir açılma olmadı başka bir yazılım mevcut mudur ?
Farklı flash bellek ile deneyin.Teşekkürler hocam sağolun
İyi akşamlar
Ustam yaklaşık yarım saattir yazılım yüklüyor ama herhangi bir açılma olmadı başka bir yazılım mevcut mudur ?
Sonuç değişmedi,yardım için teşekkürler,sanıyorum yazılımdan ziyade işlemci kaynaklı olabilir,gerekirse kart değişimine gideceğiz artık.Yazılım sonrası sonucu yazın.
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Yazılımları zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Tv nin usb portuna takın.
Tv yi çalıştırın kumanda üzerinden MENÜ 4725 Tuşlayın.
Gelen menüde en alt usb operations satırına inip OK tuşuna basın.
Yazılım yüklenecektir .
Tv kapatılıp geri açıldığında yeni yazılım ile açılacaktır.
Olmadı ise yazılımları tek tek deneyin.
Sorumluluk tamamen sizdedir.
Rica ederim.Sonuç değişmedi,yardım için teşekkürler,sanıyorum yazılımdan ziyade işlemci kaynaklı olabilir,gerekirse kart değişimine gideceğiz artık.
Tv deki sorun nedir?xxx
Merhaba seri numarası ile orjinal yazilim bulamadım yardimci olursaniz sevinirim
ustam farklı flashlar ile de denedim ama bi tepki yok stanby yanıp sönüyor sürekli ekran açılmıyor normal açtığımda jvc logosu çıkmakta öyle kalmakta farklı bir yazılım mevcut mudur acaba ?Farklı flash bellek ile deneyin.
orjinal yazılımı ile panel yazılımı gerekli araştırdım bulamadım yardımcı olursanız sevinirimTv deki sorun nedir?
Yazılım linkxxx
Merhaba seri numarası ile orjinal yazilim bulamadım yardimci olursaniz sevinirim
Yazılım link
Merhaba görseldeki barkod için full yazılım ya da kurtarma yazılımına ihtiyacım var
Desteğinizi bekliyorum herkese iyi akşamlar
Yazılım link
merhaba bu tv ilk önce seg diye yazıp tekrar kapanıyor ve açılmıyordu ben elimde olan 17mb140 telefunken yazılımını yaptım ama sonra resim arap oldu bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz?