TEKNOwest
VIP
- 23 Eyl 2018
- 10,455
- 50
Donanımsal olabilir. lvds kablo tcon kartı panel sorunu olabilir.VES400UNVS-N01
23207240
17MB96 ANAKART
TV ARIZASI STNDBY NORMAL ÇALIŞIYOR KUMANDADAN AÇIYORUM TV Yİ HİÇBİR GÖRÜNTÜ YOK LOGO GELMİYOR FAKAT BACKLİGHT VAR
YAZILIM ATMAYA ÇALIŞIYORUM OK TUŞUNA BASILI TUTUNCA STNDBY GELMİYOR SONRASINDA SABİT YANIYOR
F fikoloji By_Trol
Ful fabrika çıkış yazılımıMerhaba, 49UHL650 televizyonum var ve yazılım güncellemesi olduktan sonra wireless display özelliği çalışmamaya başladı. Paylaşım yapınca bir anlık ekran televizyona yansıyor sonra da televizyon kilitleniyor. Foruma çok baktım ama maalesef kırık olmayan bir link bulamadım. Rica etsem sizlerde eski sürümler varsa paylaşabilir misiniz? Desteğiniz ve yönlendirmeleriniz için çok teşekkür ederim.
Mb95 Anakartın güncel yazılımı yok olsada hiç bir + özellik gelmeyecek donanım yetersiz kaldı.
Seg 48' snb6240
son yazılım nedir arkadaşlar var mı?
cihazda sıkıntı var kanal gecislerinde vs de yavaslamaMb95 Anakartın güncel yazılımı yok olsada hiç bir + özellik gelmeyecek donanım yetersiz kaldı.
Yazılım var yüklemek risk içerir yavaşlama için tv yi ilk kuruluma dönderip yeniden kurulum yapın yok ben risk almak istiyorum diyorsanız yazılım verilir. Yazılım sonrası tv nin hiç çalışmama durumu da var.cihazda sıkıntı var kanal gecislerinde vs de yavaslama
en güncel yazılım var mı acaba tekrar güncellemek istiyorum
daha önce yükledim. sadece modele göre en güncel yazılımı istiyorum. paylaşabilirseniz cok sevinirim tesekkürlerYazılım var yüklemek risk içerir yavaşlama için tv yi ilk kuruluma dönderip yeniden kurulum yapın yok ben risk almak istiyorum diyorsanız yazılım verilir. Yazılım sonrası tv nin hiç çalışmama durumu da var.
Tv deki sorunu yazın.vestel tv için full yazılıma ihtiyacım var yardımcı olabilirmisiniz.
vestel tv için full yazılıma ihtiyacım var yardımcı olabilirmisiniz.
kırmızı ışık yanıp sönüyor vestel yazısı çıkıyor sonra tv açılmıyor ve kapanıyor.Tv deki sorunu yazın.
Sonucu yazın yazılım linkkırmızı ışık yanıp sönüyor vestel yazısı çıkıyor sonra tv açılmıyor ve kapanıyor.