Sadece youtube iyileştirir.MB90 MB92 MB95 V376y Faz3 High Config
bu şekilde bulmuş olduğumu daha yeni değilmidir. Farklı bir siteden buldum.
Resmin tamamını ekleyin en üstteki yazılar yok.
Merhabalar uzun araştırma sonucu fiyat iyiydi bu modeli aldım yazılımı güncel mi diye merak ediyorum size zahmet bilgi paylaşır mısınız.
Otomatik güncelleme yapmadı geldiğinden beri iade hakkımda var ua9 gibi android değil görüntüsü ondan daha iyi diye aldım ama hatamı yaptım.lütfen yardım edin.otomatik güncelleme yapmıyor
Resmin tamamını ekleyin en üstteki yazılar yok.
Yazılım güncel
Teşekkür ederim ilgilendiğiniz için
Thank you very much for this. Unfortunately, I could not get it to work - the TV does not seem to behave any differently when I hold OK on the remote and power up. The USB drive flashes a little bit, but it does not look like any files are being readlook. If the remote control does not work, use a Vestel or programmable one.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
1. The OK key on the remote control may not be active if you rewrote software from another TV model (installation is done with the OK key pressed)Thank you very much for this. Unfortunately, I could not get it to work - the TV does not seem to behave any differently when I hold OK on the remote and power up. The USB drive flashes a little bit, but it does not look like any files are being read
Selamlar hocam entegreyi değiştirmeden iptal etsek dahili uydusuz yazılım olursa rica etsem atarmısınizKlasik mb82 Anakart arızası uydu alıcı entekresi arızalı
Selamlar ustam dahili uydusuz bir yazılım varsa atsak olurmu lütfen çok acilYazılımı zaten yüklediniz entegre değişimi sonrası tekrar yazılıma gerek yok.
Klasik mb82 Anakart arızası uydu alıcı entekresi arızalı
Selamlar hocam entegreyi değiştirmeden iptal etsek dahili uydusuz yazılım olursa rica etsem atarmısıniz
Selamlar ustam dahili uydusuz bir yazılım varsa atsak olurmu lütfen çok acil