Try. If the remote control does not work, use a programmable one or Vestel.Hello, help. I need full TV software. HITACHI 40HB6T62H, main board: 17MB110, panel: VES400UNDS-2D-N11, SN: 7677072 600355. Please email us. I would be very grateful.
TrySelamünaleyküm üstündeki kartta ses problemi var soldaki yeni takmak istediğim ana kart buna uygun full yazılım varsa rica ederim teşekkürler..
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
avsiyeforumu.com/images/IMG_20220224_18280676e740269bf7cbe5.jpg
Güncelleme yazılımı istiyorsanız tv yi çalıştırın görüntü geldikten sonra kumanda üzerinden menü 4725 Tuşlayın ekrana gelen menü resmini buraya ekleyin.42pf9060 tv için yazılım atabilirmisiniz. eski linkler ölü şuanda. Ayrıca ottplayer2 çalışmıyor. server değişmiş. Onunla ilgili yapılacak birşey varsa yardımcı olursanız sevinirim.
Rca soketler yok kullanıcı için önem arz etmiyorsa yokoono usta yazılım linki vermiş kullanıp sonucu yazın.Selamünaleyküm üstündeki kartta ses problemi var soldaki yeni takmak istediğim ana kart buna uygun full yazılım varsa rica ederim teşekkürler..
avsiyeforumu.com/images/IMG_20220224_18280676e740269bf7cbe5.jpg
maalesef bu kartta fazla seçenek bulamadım araştırdım elimdeki kartı kullanmak istedim yazılımla şu an düzeldi sıkıntı gözükmüyor rcasız olacak artık teşekkürler bilgiler için..Rca soketler yok kullanıcı için önem arz etmiyorsa yokoono usta yazılım linki vermiş kullanıp sonucu yazın.
teşekkür ederim yazılım oldu şu an sıkıntı yok tekrar teşekürler ilginiz için..Try
42pf9060 tv için yazılım atabilirmisiniz. eski linkler ölü şuanda. Ayrıca ottplayer2 çalışmıyor. server değişmiş. Onunla ilgili yapılacak birşey varsa yardımcı olursanız sevinirim.
Resimdeki tv (9 Yıllık) eski bir ana karta sahip olduğu için üzerinde yüklü olandan daha günceli yok