F Çevrimdışı

FAYSAL

Yeni Üye
10 Şub 2022
2
33
sizin kartınız mb90 kesinlikle yüklemeyin. verdiğim yazılım harici hiç biri olmaz direk televizyon elinde kalır, eğer yüklemeyi dener çöker ve orjinal yazılımda olmassa; 600 tl gibi bir fiyatı vardı en son baktığımda ana karta.
merhaba hocam benim cihaz vestel mb120 v.1.15 ilk günden beri hiç yazılım atmadım v1 sürümünü de bulamadım bana yardımcı olabilirmisiniz ? şimdiden teşekürler

V Çevrimdışı

vadim3008

Yeni Üye
11 Şub 2022
27
42
Добрый день, не могли бы вы помочь мне с программным обеспечением на Telefunken
D50U660B1CW основной 17mb230 после включения в режиме ожидания, через 1мин.7с. Спасибо, буду признателен за помощь, при необходимости выложить больше информации. Спасибо!

Telefunken-2.jpg

service.jpg

Good day, could you help me with the software on Telefunken
D50U660B1CW main 17mb 230. after switching on, it goes into standby mode, after 1min.7s. Thank you, I will be grateful for your help, if necessary, I can put more information. Thank you! I'm sorry for the post from the top, I didn't know that there was an edit limit, I'm sorry, thanks!

Son düzenleme:
yokoono Çevrimiçi

yokoono

TFC Team
20 Mar 2019
2,618
73
D50U660B1CW основной 17mb230 после включения в режиме ожидания, через 1мин.7с. Спасибо, буду признателен за помощь, при необходимости выложить больше информации. Спасибо!

Telefunken-2.jpg

service.jpg

D50U660B1CW main 17mb 230. after switching on, it goes into standby mode, after 1min.7s. Thank you, I will be grateful for your help, if necessary, I can put more information. Thank you! I'm sorry for the post from the top, I didn't know that there was an edit limit, I'm sorry, thanks!
Cod panel ? (VES500xxxxx).

V Çevrimdışı

vadim3008

Yeni Üye
11 Şub 2022
27
42
Tried, does not help. Or maybe there is. something similar, from the 17mb 230 platform, then I'll try to flash the configs from the USB, if that backup is made, NAND and Spi. Thank you

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,804

Telefunken-2.jpg

service.jpg

К сожалению, софта для этого телевизора в моем архиве нет.
Google translate

V Çevrimdışı

vadim3008

Yeni Üye
11 Şub 2022
27
42
they gave an update, the device worked from JVC, but you need to register the matrix and the remote control, can you tell me how to record the previously read from the USB flash drive? Thank you

B Çevrimdışı

bafra

Yasaklı Üye
31 Mar 2021
16
40
bafra' Alıntı:
Görüntü geldi bir panel yazılımıyla fakat görüntü ayna görüntüsü şeklinde ters, kendi yazılımı elimde olmadığı için düzeltemiyorun yardımcı olabilirseniz sevinirim.

6833214200006 Seri nolu MB70 anakartlı TV

bunu göndermiştiniz fakat çalışmadı imkan varsa başka panel yazılımlı bir dosya mevcutsa gönderir misiniz...

G Çevrimdışı

gospodin

Aktif Üye
8 Kas 2021
59
Yazılım link

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

Tv nin donanımı orijinal ise yazılımı yükleyin.
Sorumluluk tamamen sizdedir.
Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb portuna takın.
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun.
Tv nin fişini prize takın.
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın.
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir.
teşekkür ederim sorun düzeldi,,,

Geri
Üst Alt