thelatent1
Yeni Üye
Hocam resimdeki model televizyonumda açıldığı zaman vestel yazısı kalıyor değişmiyor, kumanda işlemiyor. Bunun için full yazılım mı yüklemem lazım kurtarma yazılımı mı gerekiyor yazılımı atarsanız sevinirim. Kolay gelsin.
Bu aralar uğraşacak, uğraştıracak zamanım yok fırsat buldukça anlık online olup paylaşımlarda bulunmaya çalışıyorum. Bazen de aşırı zamanım oluyor.linkte mb82-mb82s panel yazılımını yükleyin.klasör içerisinde pcf ve ptf.bin yazılım dosyası var ikisini boş flashbellek içerisine klasörsüz olarak kopyalayın tv çalışırken usb girişe takıp menü 4725 servis menüde en altta usboperation üstünde kumandadan ok tuşa basın bikaç saniye içerisinde yüklenir ve tv nin fişini pirizden çekip geri takın
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
olur usta bende aynı bazen zaman bulamıyom bazende online olunca bakıyorum yardımcı olmaya çalışıyom bende varsa veriyorum yazılımı yoksa yapıcak bişey yok diyomBu aralar uğraşacak, uğraştıracak zamanım yok fırsat buldukça anlık online olup paylaşımlarda bulunmaya çalışıyorum. Bazen de aşırı zamanım oluyor.

Try:Hocam resimdeki model televizyonumda açıldığı zaman vestel yazısı kalıyor değişmiyor, kumanda işlemiyor. Bunun için full yazılım mı yüklemem lazım kurtarma yazılımı mı gerekiyor yazılımı atarsanız sevinirim. Kolay gelsin.
![]()
ekran geliyor geldiği gibi yavaş yavaş kararıyor logo vb yazı yok ekran hiç gözükmüyor kumanda kapatmıyor panel yazılım atamıyorum bu durumda iken teşekürler..linkte mb82-mb82s panel yazılımını yükleyin.klasör içerisinde pcf ve ptf.bin yazılım dosyası var ikisini boş flashbellek içerisine klasörsüz olarak kopyalayın tv çalışırken usb girişe takıp menü 4725 servis menüde en altta usboperation üstünde kumandadan ok tuşa basın bikaç saniye içerisinde yüklenir ve tv nin fişini pirizden çekip geri takın
Farketmez panel dosyasını yedeklemiştim kart açsın yeterCod panel (VES315xxxxx) ??.
Cod panel (VES315xxxxx) ??.
Cod panel (VES315xxxxx) ??.
Hpanel (VES315xxxxx) ??.
Farketmez panel dosyasını yedeklemiştim kart açsın yeter
![]()
Hocam alttaki yazılım hiç olmadı, üstteki yazılımı yüklerken ekran böyle kaldı. 12 13 saattir Stand-by ışığı hızlı yanıp sönüyordu artık fişini çektim. Üstteki bozukluklar da daha önce yoktu. Sorun nedir nasıl çözebilirim?Try:
If you have LG panelZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Try panel profile. That's all I haveHocam alttaki yazılım hiç olmadı, üstteki yazılımı yüklerken ekran böyle kaldı. 12 13 saattir Stand-by ışığı hızlı yanıp sönüyordu artık fişini çektim. Üstteki bozukluklar da daha önce yoktu. Sorun nedir nasıl çözebilirim?
![]()
Yukarda hocam menü ile ilgili şeyler yazmış ama ekran böyle kaldığı için menüye falan giremiyorum. Yardımcı olabilecek birisi var mıdırHocam alttaki yazılım hiç olmadı, üstteki yazılımı yüklerken ekran böyle kaldı. 12 13 saattir Stand-by ışığı hızlı yanıp sönüyordu artık fişini çektim. Üstteki bozukluklar da daha önce yoktu. Sorun nedir nasıl çözebilirim?
![]()
Şimdi ses geldi kanallar değişiyor ama görüntü yok.![]()
TV hiç açılmıyor. Açma kapama ışığı kırmızı yanıyor sönüyor sonra belli bir süre hiç yanmıyor. Lütfen yardım.

Maalesef Vodafone yok.Merhabalar,
mb130 kartlı bir vestel smart tv kullanıyorum. Hali hazırda daha 2 yıllık vodafone tv sahibiyim fakat uygulamalarda çıkmıyor, acaba içerisinde var da üstü kapatılmış bir halde mi yoksa hiç mi yükleme şansımız yok bilgisi olan var ise paylaşırsa çok memnun olurum.
Herkese iyi forumlar
![]()
@yokoonoHITACHI 43HK6W64 (TV 43, 4K UltraHD DLED, S2, SMART TV, build in WiFi) full yazılım lazım
MAIN: 17MB120
VES4300QNDL-2D-N11
-SN:7727260 ......
HITACHI NO. V17A02564
![]()
![]()