By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 14,842
Rica ederim.teşekkür ederim akşam deneyip dönüş yapacağım.
Rica ederim.teşekkür ederim akşam deneyip dönüş yapacağım.
Hocam Allah razı olsun tv 40 saniyede acildi.Yazılım link
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Kumanda üzerindeki OK tuşu ile yüklenecek sorumluluk sizde
Kullanımda sorun yoksa ellemeyin çok ta güncel bir anakart değil zaten.Hocam Allah razı olsun tv 40 saniyede acildi.
Uzerindeki yazilimla devam edelimmi yoksa stabil daha iyi cekirdek yazilimi varmi. İyiki varsiniz.
Güncellemek isterseniz yazılım linkHocam Allah razı olsun tv 40 saniyede acildi.
Uzerindeki yazilimla devam edelimmi yoksa stabil daha iyi cekirdek yazilimi varmi. İyiki varsiniz.
Yazılım linkustalarım elimde jvc marka tv ekran logosu gelip kapanıyor kurtarma yazılımı ihtiyacım vardır tv açılıp kapanıyor sürekli
Hocam idolümsünüz formla ve uyelerle ilginizden dolayı cok teşekkürler.Güncellemek isterseniz yazılım link
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Usb flash belleği tv nin usb giriş portuna takın.
Tv yi çalıştırın görüntü geldikten sonra
Kumanda üzerinden MENÜ 1505 Tuşlayın.
Gelen menüde yazılım yükseltmeye OK tuşlayın.
Yazılım yüklenecektir tv kapanacak yükleme devam edecek açılmasını bekleyin. Fişi çekmeyin
Yazılım yüklendikten sonra tv yi ilk kuruluma dönderip yeniden kurun.
Bu yazılımı yükleme prosedürü budur.
Sorumluluk tamamen sizdedir.
Rica ederim.Hocam idolümsünüz formla ve uyelerle ilginizden dolayı cok teşekkürler.
Tv arka kapağındaki barkod resmini buraya ekler misin.Selam arkadaşlar Geçen hafta Regal 50r754ua9 tv aldım.Kaynak kısmında wireless display özelliğini bulamadım ve 2020 yılı üretimli tv de olmadığı için bu bana açıkcası saçma geldi.Bu özelliği yazılım ile eklemek mümkün mü?Yoksa Tv'yi geri mi iade etmeli miyim?
Tv arka kapağındaki barkod resmini buraya ekler misin.
Android tvde wireless display seçeneği yok. İlk kurulum yapılırken " Dahili Chrome cast her zaman açık" Seçeneği açık seçilecekti telefonunuzun smart view özelliği olması gerekir yoksa telefona "google home" Uygulamasını yükleyerek ekran yansıtması yapılır.TV duvara monte olduğu için çekemiyorum hocam da bu var umarım yeterli olur
Cod main (17mbxxxx) and cod panel (ve315xxxxx) ??.mi aiutate con il mio televisore 32s3653dg toshiba, prima si accendeva e si spegneva, ora si è spento del tutto?
grazie