By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 14,842
Tv ye farklı bir anakart mı taktınız.
17mb140 anakarta bu panelin yazılımı lazım arka ışık ledler yanıyor yazılım lazım var mı elinde olan
Tv ye farklı bir anakart mı taktınız.
17mb140 anakarta bu panelin yazılımı lazım arka ışık ledler yanıyor yazılım lazım var mı elinde olan
evet kendi anakartı mb82s idi mb140 takıldıTv ye farklı bir anakart mı taktınız.
Yazılım linkMerhaba vestel tv mb130 yazılım yükledikten sonra TV ışığı yanip sonuyor ama tv hic acilmiyor kumanda acma kapama işlemi de sağlamıyor destek rica edebilirmiyim tv sn: 9541843 000002
5yıl önce üretilen teknolojinin artık günümüz teknolojisini desteklemesinde zorlanıyor. normal bir durum yazılımla delecek bir durum değil.
https://resim.tavsiyeforumu.com/image/vO9Tc
Yazılım link sonucu yazın.https://resim.tavsiyeforumu.com/image/vO9Tc
abi bana da yardim edin bu tv nin yazilimi lazim tv nin sorunun vestel yazisi geliyor tv acilmiyor geri kapaniyor güç ışığı 3 .5 Saniye hizli yanip sönüyor sonra sabit duruyor full yazilim mi lazim hangisi lazim bunun modeline uygun yazilim hangisi hic bilgim yok yardım edin lütfen...
B bets38, TEKNOwest
B bets38, By_Trol
Yazılım link sonucu yazın.
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb portuna takın.
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun.
Tv nin fişini prize takın.
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın.
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir.
Bu yazılımı yükleme prosedürü budur.
Sorumluluk tamamen sizdedir.
Dediğiniz gbi yaptim herhangi bir yukleme olmuyor ustam. Flaşh bellegi 32 firmatnda bicimlendirdim o icine dosyayi atip flash in tv ye takip ok tusuna basili sekilde fisi taktim hic yukleme filan baslamiyor güç ışığı ilk fis takista 4 kere yanip sönüyor sonra sabit duruyorYazılım link sonucu yazın.
Bende de aynı sorun oluyordu buradaki yorumları okudum farklı flash bellek kullandım hemen oldu denemeni tavsiye ederim
dediğinizi aynen yaptım ama hiç bir etki etmedi, kardeşim v5 yüklemek isterken v3 yüklemiş sadece ışık yanıp sönüyor, farklı bir flash lada denedim olmadı :(Yazılım link
Merhaba full yazılıma ihtiyacım var 17mb211sZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
V5 Yerine V3 Yanlışlığı yazılım ile kurtulmaz anakart değişecekdediğinizi aynen yaptım ama hiç bir etki etmedi, kardeşim v5 yüklemek isterken v3 yüklemiş sadece ışık yanıp sönüyor, farklı bir flash lada denedim olmadı :(
Yazılım linkMerhaba full yazılıma ihtiyacım var 17mb211s
Tv kurtardık çok teşekkürler Allah razı olsun. İşin rasgele?ilk önce linkteki mb82 kurtarma yazılımını yükleyin.klasör içerisinde upgrade_loader_nvclean.pkg yazılım var bunu boş fat32 ile biçimlendirilmiş flashbellek içerisine klasörsüz olarak kopyalayın tv usb port girişine takın kumandadan ok tuşuna basılı tutarak tv nin fişini pirize takın öndeki stnby led hızlı yanıp sönmeye başlayınca kumandadan ok tuşu bırakın tv açılana kadar bekleyin.eğer açılmaz ise ilgili ustamız full yazılım verir onu denersiniz.eğer full yazılım ile de açılmazsa tv anakartın tüner ıc bozuksa aynı hatayı yapar
Merhaba yazılımı alıyor gibi yapıyor almıyor spiflash dosyası mevcut mu elinizde ustamYazılım link