Kardeşim çok teşekürederim Allah ayağınıza taş deydirmesin sayenizde televizyonu kurtardım çalışıyor çok çok sağolun..Başka usb denermisin
Kardeşim çok teşekürederim Allah ayağınıza taş deydirmesin sayenizde televizyonu kurtardım çalışıyor çok çok sağolun..Başka usb denermisin
Kardeşim çok teşekürederim Allah ayağınıza taş deydirmesin sayenizde televizyonu kurtardım çalışıyor çok çok sağolun..
teşekkürler 2 ay garantisi varmış daha ben bitti sanıyordum şimdilik düzelttiler inşallah bir daha aynı sorunu yaşamayızGarantisi devam ediyor servisten destek alın revizyonlu olduğu ifin uyabilecek yazılım verebilirim ama bazen dönülemez sorunlar oluşuyor.
Try. You have 2 versions.
Merhaba kolay gelsin ustalarım TV nin çekirdek yazılım ve panel yazılımı lazım teşekkür ederim
Guncel yazılımı hangisidir acaba smart özelliğini kullanmak sorun çıkartıyor eski yazilim oldugundan
Selamlar. Mb230 kartlı tv ye kendiliğinden bir kaç kez güncelleme yaptı iyice saçmaladı.Youtube dan atmalar, youtube açıkken tv yi kapatınca standby ışığının hiç yanmaması ve tv nin fişini çekip takmadan açılmaması,youtube ön izleme ve videoların bozuk çıkması, tv nin kendiliğinden kapanıp açılması gibi sorunlar oluştu. Bunların hepsi fişi çekip takınca düzeliyor kısa süre. V.0.51.38.0 çekirdek yazılım yüklü.Gece bazen elektrik git gel yapıyor ondan mı oldu anlamadım. Sizden ricam full yazılım ve mevcut çekirdek yazılım sürümün üstü versiyonunu paylaşırmısınız?
ilk önce linkteki mb82 kurtarma yazılımını yükleyin.klasör içerisinde upgrade_loader_nvclean.pkg yazılım var bunu boş fat32 ile biçimlendirilmiş flashbellek içerisine klasörsüz olarak kopyalayın tv usb port girişine takın kumandadan ok tuşuna basılı tutarak tv nin fişini pirize takın öndeki stnby led hızlı yanıp sönmeye başlayınca kumandadan ok tuşu bırakın tv açılana kadar bekleyin.eğer açılmaz ise ilgili ustamız full yazılım verir onu denersiniz.eğer full yazılım ile de açılmazsa tv anakartın tüner ıc bozuksa aynı hatayı yapar
Vestel TV açılınca kırmızı ışık yanıp sönüyor Vestel logosu gelip 5 saniye sonra yeniden başlıyor ve bunu hep tekrarlıyor. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz ne yapmam gerekiyor
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
ful
Teşekkürler hocam, şimdi yükledim bir süre deneyip hataların düzelip düzelmediğine bakıcam.
Selamlar. Mb230 kartlı tv ye kendiliğinden bir kaç kez güncelleme yaptı iyice saçmaladı.Youtube dan atmalar, youtube açıkken tv yi kapatınca standby ışığının hiç yanmaması ve tv nin fişini çekip takmadan açılmaması,youtube ön izleme ve videoların bozuk çıkması, tv nin kendiliğinden kapanıp açılması gibi sorunlar oluştu. Bunların hepsi fişi çekip takınca düzeliyor kısa süre. V.0.51.38.0 çekirdek yazılım yüklü.Gece bazen elektrik git gel yapıyor ondan mı oldu anlamadım. Sizden ricam full yazılım ve mevcut çekirdek yazılım sürümün üstü versiyonunu paylaşırmısınız?