Resimde bilgilerini eklediğiniz tv mb95 Anakarta sahip mb95 Anakartlar donanımsal olarak yetersiz kaldı. Boşuna uğraşmayınız. Android box alıp kullanın.Merhaba. Youtube çalışmıyor.Bunu düzeltebilecek herhangi bir güncelleme var mı? Teşekkürler!
Çok teşekkür ederim Rabbim Gönlünüzün muradını versin kalın sağlıcakla*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Abi yaptım çalıştı emeğinize sağlık sağolun var olunBi deneyeyim ustam
SayınÇok teşekkür ederim sayın ustam,Sonucu yazacağım.
Günaydın vestel 32pf7175 cihaz Yazılımdan sonra ekran ters döndü servis menüden usb... basınca stanb by da takılı kaldı hiç açılmıyor şimdi
Bu verilen yazılımı yüklemediği gibi TV açılmaz oldu.. Hiç ışık yok ... Üstadlar ne yapmam lazım? verilen yazılım MB95M_V366l Full yazılım idi..İlgine çok teşekkür ederim üstadım,. Selamlar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Çok teşekkür ederim üstadım..
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Teşekkürler..
Bu verilen yazılımı yüklemediği gibi TV açılmaz oldu.. Hiç ışık yok ... Üstadlar ne yapmam lazım? verilen yazılım MB95M_V366l Full yazılım idi..
Selam, öncelikle geçmiş olsunTV de standby ışığı bile yanmıyor..Barkod resmini gönderdiğimiz halde yanlış yazılımın verilmesi ne derece etik..? forum yöneticilerinin bu duruma bir el atmasını rica ediyorum..