By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
15,013
Tekrar merhaba hocam
dediklerinizi aynı şekilde yaptım (daha önceden başarılı bir şekilde güncelleme yapmıştım, tecrübem var)
ama stanby ışığı hızlı hızlı uzun bir süre yandı ve gitti, yeniben başlatma olmadı ve kumandadan açmama rağmen sorun aynı şekilde devam ediyor.
3-4 kez aynı şekilde denedim, hiç bir şekilde açılmadı.
farklı bir yöntem ya da yazılım önerebilirmisiniz?
Diğer usb girişinden deneyin sorun devam ederse donanımsal sorun vardır.

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
15,013
yazlımı attıktan sonra cihazda panelde ışık yok. cihaz açmıyor..daha önce ışık var görüntü yoktu ses vard. şimdi kapanıyır tammen. power ışığı var ama panelde ışık yanmıyor
Linki verilen yazılım barkodunu eklediğiniz tv ye ait orijinal yazılımdır. Tv servise de gitse size verilen yazılım yüklenecek
Donanım orijinal mi?
Anakart değişikliği mi yapıldı.

B Çevrimdışı

beydere 

Aktif Üye
10 Mar 2020
112
48
Linki verilen yazılım barkodunu eklediğiniz tv ye ait orijinal yazılımdır. Tv servise de gitse size verilen yazılım yüklenecek
Donanım orijinal mi?
Anakart değişikliği mi yapıldı.
anakart herşey. i orjnal.... başkabiryazılım buldum burda rastgel edenedim. panelde ışık var ledler yanıyor herşey normal. ses var ama görüntü yok. tv de ticon yok aynı zamanda ticonsuz model

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
15,013
Benim linkini verdiğim yazılım full yazılımdı. Full yazılım yüklenen tv ilk kurulumda açılır. Görüntüsü olmayan tv de kanallar kurulmadan ses nasıl geldi. Harici girişlerden harici bir cihaz mı bağladınız. Sormamın sebebi sesin devam etmesi yani yazılımı tv almamış imajı oluyor.

G Çevrimdışı

guler44

Yeni Üye
16 Nis 2021
33
52
Selamın aleyküm ustalar bana Regal 55R6520F yazılımı lazım standy bay yanıp sönüyor görüntü gelmiyor ekrana kurtarma yazılımı elinde olan var mı alta barkod ekledim
PANEL NUMARASI : 23337795
VPAZ 20273847

Son düzenleme:
G Çevrimdışı

guler44

Yeni Üye
16 Nis 2021
33
52
Aleyküm Selam tv nin arka kapağındaki barkod resmini buraya ekleyiniz.
Not: Küçük harf kullanınız. :)

IMG_20210707_22491688798d4c3767ec45.jpg

Geri
Üst Alt