By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 14,804
Sizden deYa iyi ki varsınız valla. Servise vereceğimiz o kadar paradan kurtardınız bizi gerçekten. Allah hepinizden ayrı ayrı razı olsun.
Sizden deYa iyi ki varsınız valla. Servise vereceğimiz o kadar paradan kurtardınız bizi gerçekten. Allah hepinizden ayrı ayrı razı olsun.
MERHABA
ELİMDE VESTEL 42PF5045 LED TV VAR 17MB81-2 TV BAZEN ÇALIŞIYOR BAZEN ÇALIŞMIYOR ELEKTRİK FİŞİNİ İKİ ÜÇKEZ ÇEKİP TAKINCA ACILIYOR BAZENDE HİÇ AÇILMIYOR YAZILIMLA DÜZELİRMİ BU TV NİN YAZILIMINI GÖNDERİRMİSİNİZ VE NASIL YÜKLENECEGİNİ TŞK.
Tv nin yaşı nedeniyle kronik arıza işlemcide temassızlık vardır. Sıcak hava havyası ile ısıtılıp denenmeli yazılımsal değil.iyi günler
led yanıp sönüyor tv açılmıyor
yazılım gönderebilirseniz memnun olurum
bütün besleme voltajları var
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Arka kapak barkodu okunmuyor.MERHABA
ELİMDE VESTEL 42PF5045 LED TV VAR 17MB81-2 TV BAZEN ÇALIŞIYOR BAZEN ÇALIŞMIYOR ELEKTRİK FİŞİNİ İKİ ÜÇKEZ ÇEKİP TAKINCA ACILIYOR BAZENDE HİÇ AÇILMIYOR YAZILIMLA DÜZELİRMİ BU TV NİN YAZILIMINI GÖNDERİRMİSİNİZ VE NASIL YÜKLENECEGİNİ TŞK.
Linkteki yazılımı dener misin.Hocam jvc yazisi yanıp sönüyor açılıp kapanıyor full yazılım konusunda yardımcı olabilirseniz sevinirim sn 7938754700430 bu
Rica ederim.By_Trol, teşekürler sayenizde jvc yine açıldı servisi aradım garantisi bitmiş ücretli gelip yapalım dedim birde büyük ihtimale anakarti gitmiştir dediler bende kart fiyatını sordum 650 TL neyse ki verdiğiniz full yazılımı yedide kendin geldi bende servis ücretinden kurtuldum iyi ki varsınız Adem hoca teknovest ve diğer tüm değerli arkadaslar
Bu arada yanlış anlaşılmasın ben kart fiyatını sordum yoksa servis ilaki karttandir demedi gelip görmek istediler bende istemedim
Arkadaşlar birde bu emektar çamaşır makinesine bir tahliye pompasını nereden bulabilirim
Arka kapak barkodu okunmuyor.
teşekkür ederim.deniyecemTv nin yaşı nedeniyle kronik arıza işlemcide temassızlık vardır. Sıcak hava havyası ile ısıtılıp denenmeli yazılımsal değil.