T
Toros Elektronik
Aktif Üye
- 13 Ara 2018
- 140
- 24
Bu Farklı Televizyon Hocam Aynı Model Ama Farklı Parçalar TakılıBu tv hangisi diğerine tamam oldu diye yazmıştın.
Bu Farklı Televizyon Hocam Aynı Model Ama Farklı Parçalar TakılıBu tv hangisi diğerine tamam oldu diye yazmıştın.
Panel aynı değilse bir önceki panel yazılımı uymaz tv arka kapağındaki barkod resmini ekleyin.Bu Farklı Televizyon Hocam Aynı Model Ama Farklı Parçalar Takılı
Panel aynı değilse bir önceki panel yazılımı uymaz tv arka kapağındaki barkod resmini ekleyin.
Aynı görünüyor anakartta lvds soketi eski karttaki ile aynı yerde mi farklı bölümde mi lehimli panel yazılımı içerisinde iki dosya vardı tek tek yüklemeyi deneyin biri yüklenmiş olabilir.
Bu şekilde verdiğiniz rar ı yüklemeye çalıştım fakat hiçbir tepki yok yardımcı olursanız sevinirim*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Merhaba, Vestel 32PH5065 17MB82S tv ye yanlış yazılım yükledim, açılırken vestel yazısı ters çıkıyordu ve açılamadan kapanıyordu. Şimdi ise, Vestel yazısı normal geliyor fakat tv açılamadan standby e düşüyor. Yardım lütfen.
Rar halinde yüklenmez yazılım dosyasını rardan çıkartın.Bu şekilde verdiğiniz rar ı yüklemeye çalıştım fakat hiçbir tepki yok yardımcı olursanız sevinirim
1- FAT 32 olarak formatlanmış boş bellek içerisine uygun yazılım KLASÖRSÜZ olarak yerleştirilir
2- TV fişi çekilir
3- Bellek TV ye takılır
4- Uzaktan kumandanın OK butonuna basılı tutularak TV fişi takılır
5- STBY ışığı hızlı hızlı yanıp sönmeye başladığında OK butonu bırakılır.
iki dakika içerisinde TV açılacaktır.
Alıntı yaptığınız kurtarma yazılımını yükleyin.Merhaba, Vestel 32PH5065 17MB82S tv ye yanlış yazılım yükledim, açılırken vestel yazısı ters çıkıyordu ve açılamadan kapanıyordu. Şimdi ise, Vestel yazısı normal geliyor fakat tv açılamadan standby e düşüyor. Yardım lütfen.
Yazılım link32 inç techwoood ful yazılım lüften
Yazılım link
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb portuna takın.
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun.
Tv nin fişini prize takın.
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın.
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir.
Kullandığınız flash bellek 4GB üzeri olmasın.
Bu yazılımı yükleme prosedürü budur.
Sorumluluk tamamen sizdedir.
Teşekkürler usta. Yarın ilk işim deneyip buradan sonucu paylaşıcam inşallahYazılım link
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
OK tuşu ile yüklenecek.