F Çevrimdışı

fakir kemancı

Yeni Üye
11 Şub 2021
9
35

burda yazdım hocam açılıp 7-8 sn sonra res atıyor sürekli böyle devam ediyor

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
15,257

burda yazdım hocam açılıp 7-8 sn sonra res atıyor sürekli böyle devam ediyor
Linkteki yazılımı dener misin

F Çevrimdışı

fakir kemancı

Yeni Üye
11 Şub 2021
9
35
olmuyor hocam o ışık yanıp yanıp sönme gibi bişey yapmıyor sabit yanıyor

hocam allah razı olsun başka bir flash bellekle denedim oldu şimdi çok teşekkürler

Son düzenleme:
C Çevrimdışı

cobans60

Yeni Üye
19 Haz 2021
1
58
sıfırdan digiturk kurulumu yapan tv, d-smart kurulumunda yüklememe yemini etmiş gibi. klışe olacak sanırım ama vestel pişmanlıktır. yardımınız için teşekkürler. bu arada yapabilecek var ise vestel tv ilk kurulum yapıp D-smart yüklemesinden sonra kanalları kopyalayıp buradan zip'li bir şekilde gönderme imkanı olan varsa bir zahmet yardımcı olabilirse sevinirim.
D'Smart kurulumu yapabildiniz mi bilmiyorum ama, bende çok uğraştım sonunda oldu. Kurulumdan ilk kuruluma gelip D-Smart kurulumu seçip, frekans aramayı otomatik değil manuel seçip, 12187 V 27500 frekans değerlerini girip arama yaptım, D'Smart kurulumunu gerçekleştirdim ve kurulum başarıyla oldu. Sizde deneyin. (NOT: SİZİN İSTEDİĞİNİZ KANALLARI KOPYALAMA İŞLEMİNİ BEN DİĞER TELVİZYONUMDAN KOPYALADIM, FAKAT BELLİ BİR SÜRE SONRA KANALLAR EKSİLMEYE BAŞLADI. ÇÖZÜM DEĞİL YANİ)

K Çevrimdışı

karahan961

Yeni Üye
1 Tem 2021
2
33
İyi günler arkadaşlar Vestel Satellite 39pf5025 39" led tv televizyonum var . Açıldıktan sonra Vestel yazısı görünüp hemen kaybolup tvde ses olup görüntü gelmiyordu . Yazılım dosyası bulup yüklemeye çalıştım ancak çökerttim gibi. Şimdi ise sadece tv ışığı yanıyor , kumandaya tepki bile vermiyor yani açılmıyor tv. Yardıma ihtiyacım var . Seri no : 697 4081 300805.

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
15,257
İyi günler arkadaşlar Vestel Satellite 39pf5025 39" led tv televizyonum var . Açıldıktan sonra Vestel yazısı görünüp hemen kaybolup tvde ses olup görüntü gelmiyordu . Yazılım dosyası bulup yüklemeye çalıştım ancak çökerttim gibi. Şimdi ise sadece tv ışığı yanıyor , kumandaya tepki bile vermiyor yani açılmıyor tv. Yardıma ihtiyacım var . Seri no : 697 4081 300805.
Linkteki yazılımı deneyin

K Çevrimdışı

karahan961

Yeni Üye
1 Tem 2021
2
33
Linkteki yazılımı deneyin
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşu ile yüklenecek
Tv çalışmaz ise nandflash yazabilen bir elektronikçiye müracaat etmeniz gerekiyor veya anakart değişecek
Malesef yükleme yapamıyorum çünkü Tv kumandasına Tv herhangi bir tepki vermiyor.

Geri
Üst Alt