T
Toros Elektronik
Aktif Üye
- 13 Ara 2018
- 140
- 24
Numaralarını Yazdım Altına Onun İçinSarı etiket okunmuyor yakın ve net çekim resim ekleyin.
Numaralarını Yazdım Altına Onun İçinSarı etiket okunmuyor yakın ve net çekim resim ekleyin.
Eksik etiketin üstünde yarısı görünmeyen rakamlar var. Onlara bakacağım okuyamazsam yazdıklarınız ile bakacağım.Numaralarını Yazdım Altına Onun İçin
Eksik etiketin üstünde yarısı görünmeyen rakamlar var. Onlara bakacağım okuyamazsam yazdıklarınız ile bakacağım.
Etiketi okuyamadım
Buyurun
Teşekkür EderimEtiketi okuyamadım
Önce bu linkteki yazılımı yükleyin
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Tv çalıştıktan sonra görüntü bozuk çıkabilir sonra bunu yükleyin
Panel Yazılım link
Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Tv nin usb portuna takın.
Tv yi çalıştırın kumanda üzerinden MENÜ 4725 Tuşlayın.
Gelen menüde en alt usb operations satırına inip OK tuşuna basın.
Yazılım yüklenecektir .
Tv kapatılıp geri açıldığında yeni yazılım ile açılacaktır.
Olmadı ise yazılımları tek tek deneyin.
Sorumluluk tamamen sizdedir.
Rica ederim.Teşekkür Ederim
Sökülen kart ile yeni takılan kart aynı mı? Örneğin Mb96 söküldü mb96 Takıldı.merhaba
seg marka tv kart değişimi sonrası ekran ters ve renkler bulanık yazılım mı gerekli yardımcı olurmusunuz.
SEG model:32SC7690F
SN: 7539727 600836
17MB96
fulİyi günler. Vestel 49UD8400 televizyonum dün youtube açıkken görüntü gitti. Şimdi açılmıyor. Fişi takıp açma düğmesine basınca kırmızı ışık yanıp sönüyor. Vestel yazısı geliyor. Görüntü gelmiyor. Tv kapalıyken netflix düğmesine basınca netflix geliyor. İnternete bağlanamıyor. Daha öncede kısa süreli bu problem oluyordu ama fişi çıkarıp takınca düzeliyordu. Şimdi düzelmiyor. Yazılım atsam düzelirmi. Hangi yazılımı yüklemeliyim. Teşekkürler.
Çok teşekkür ederim. Yazılımı kurdum tv çalıştı. Beni bir yükten kurtardınız.ful