I only have this (for usb):software for USB 49" available ???
fulMerhabalar bu ürüne yazılım gerekiyor yardım rica led yanıp sönüyor acılmıyor.
3.26 nasil buldunuz 2.45.32.0 a dönmeniz en son yazilim mb120 carbonİyi günler,
MB120 anakart için yurtdışından bulduğumuz 3.26 sürümünü yükledim fakat televizyonun bazı özellikleri çalışmaz oldu, eski 2.40.6 sürümüne dönmek istediğimde de televizyon açılmadan resetlemeye başladı. bende mecburen 3.26 sürümüne geri döndüm. televizyonumda 2.40.6 sürümüne dönebilmek için full yazılıma ihtiyacım var. verebilirseniz sevinirim.
Teşekkürler,
50UB8300
S\N 7663720-600605
Tv yi ilk kuruluma dönderip dener misin.Merhabalar.benim 39 inç a101 den alınma LED TV var.tv ilk acildiginda hep scarttan başlıyor.hdmi takılı olmasına rağmen.bu sorunu nasıl çözebilirim teşekkürler.
Sorunun çözülmesine sevindim. İyi günlerde kullanınız. ?
Tv mb90 Eski bir anakarta sahip olduğu için güncellemenin hiç bir getirisi olmaz. Çalışıyorsa ellemeyin.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
47PF9021 çekirdek yazılımı lazım
Fabrika ayarlarına dondur diyorum yine aynı.degisen bişey olmuyor hocam.Tv yi ilk kuruluma dönderip dener misin.
Adem hocam regal tv logo geldikten sonra tv kapanıyor ve ışık gidiyor kumanda dan tekrar açıyorum tekrar aynı şeyi yapmaya devam ediyor
Tv mb90 Eski bir anakarta sahip olduğu için güncellemenin hiç bir getirisi olmaz. Çalışıyorsa ellemeyin.
Yükledikten sonra renkler böyle oldu panel yazılımını bulabilirmiyim