By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 14,842
Yazılım linkmerhabalar hilevel 32hl530 için full yazılım rica edebilirmiyim ışığı yanıp sönüyor açılmıyor. teşekkür ederim.
İçeriği görüntülemek için Giriş yapın veya Kayıt olun.
Yazılım linkmerhabalar hilevel 32hl530 için full yazılım rica edebilirmiyim ışığı yanıp sönüyor açılmıyor. teşekkür ederim.
fulbu cihaza full yazılım varmı. yada sadece panel yazılımı.
sağol varol usta... yazılımı attım.cihaz acıyor.ışıkları yakıyor görüntü yok. panleyazılımı olsa gereksanırımful
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
osd yoksa donanımsal bir sorun vardır.sağol varol usta... yazılımı attım.cihaz acıyor.ışıkları yakıyor görüntü yok. panleyazılımı olsa gereksanırım
eyvallah ustam sağol alakadar oldun.osd yoksa donanımsal bir sorun vardır.
PNL NO:23407779 panel yazılımı lazım yardımcı olur musunuz teşekkür ederim
Vermiş olduğunuz yazılımlarda bulamadımÖnemli - Vestel Ve Üretimleri Panel Yazılımları Talep Başlığı
Tavsiyeforumu Ailesinden Hepinize Merhaba; Bildiğiniz üzere sosyal dünya üzerinde gerek meslek erbabı, gerekse son kullanıcı olarak herkese eşit mesafede ve herkese AÇIK KAYNAK olarak bilgi ve yazılım desteği sunmak konusunda çaba gösteren bir aileyiz. Bu doğrultuda büyük uğraş sarf edip, uzun...tavsiyeforumu.com
mb140 mainboard üzerinde v0 ile ve v1 ile başlıyan yüklü olduğunda bazen kurtarma yazılımı işe yaramıyabiliyor.v0 ile başlıyan full yazılım v1 ile başlıyan full yazılım yüklenince sonuç olumlu oluyor.bazende spiflash 25q128 bozulunca her iki yazılım da yüklenmiyor.yeni sepiflash 25q128 değişmesi gerekebiliyor.ustamız size uygun yazılmı vermiş ve tv normal çalışmışMerhaba,
Öncelikle teşekkür ederim dönüş için. Dediğiniz yazılımı denedim defalarca, farklı usb bellekler ile fakat ışık sürekli yanıp sönüyor uzun süre siyah ekranda kalıyor herhangi bir işlem yapmıyor.
GrazieFULL per main 17MB97 e pannello VES490UNDL-2D-N11
[URL unfurl = "true"]Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.[/ URL]
Is ok for Telefunken 17MB97 panel VES400UNDS-2D-N11?Ho un software per la chiavetta ma non è specifico per la tua TV. Ho un flash bin MX25L1605 ma è stato riscritto con un programmatore. È proprio sulla tua TV. Se vuoi provare, puoi trovare il software della chiavetta qui sotto.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.