M Çevrimdışı

muhammedpazarbasi

Yeni Üye
11 Mar 2025
2
25
By_Trol By_Trol, tekrardan merhaba ustam, desteği yok galiba herhangi bir şekilde yükleme yapamaz mıyım? Kanalları sıralıyorum örneğin 15 kanal 70. Sıradan sonra gözüküyor çözemedim

N Çevrimdışı

Nomad

Yeni Üye
29 Eki 2020
27
49
By_Trol By_Trol

Merhaba.
Kanal listesinin 269 dan başlama sorunu devam ediyor.
Mart listesi de aynı şekilde.
Bi el atın a dostlar.

By_Trol By_Trol

Merhaba.

Öncelikle bu harika paylaşımınız için teşekkür ederim.

Televizyonum Hi Level 50 UHL 670
Aralık 4K Türksat kanal listesini yüklediğimde kanal numaraları 269 dan başladı.
Hatadır, gelecek ay düzeltirler dedim.
Ocak listesini yükledim yine aynı.
Nasıl düzeltebilirim bunu.
Resim ekliyorum aşağıya.

269kanal992d90aa5ca9d96e.jpg

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
15,523
By_Trol By_Trol

Merhaba.
Kanal listesinin 269 dan başlama sorunu devam ediyor.
Mart listesi de aynı şekilde.
Bi el atın a dostlar.
Android ve smart tv olmak üzere neredeyse her gün kullanıyorum listede sorun yok 1 den başlıyor. Tv nizi ilk kuruluma dönderip tekrar kurulum yapın ilk mesajda açıklamalar var.

M Çevrimdışı

Mehmetsm

Yeni Üye
14 Haz 2024
1
55
Linkler de sorun var galiba indirilemiyor.

Dosyayı indir kısmını görmemişim pardon.

Son düzenleme:
E Çevrimdışı

evolution

Yeni Üye
21 Mar 2020
33
48
merhabalar.sayın yönetici arkadaşımız.android vestel tv mizden malum usb ye taratılmış kanalları yedek alamıyoruz.sizin hazırladığınız mart 4k turksat listesi güzel lakin ben modüllü dsmart kullanıyorum.bu listede dsmart kanalları maalesef yok.o yüzden sizdem ricam 4k lı full sdx dosyası verebilmeniz mümkünmüdür....teşekkür ederim..

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
15,523
merhabalar.sayın yönetici arkadaşımız.android vestel tv mizden malum usb ye taratılmış kanalları yedek alamıyoruz.sizin hazırladığınız mart 4k turksat listesi güzel lakin ben modüllü dsmart kullanıyorum.bu listede dsmart kanalları maalesef yok.o yüzden sizdem ricam 4k lı full sdx dosyası verebilmeniz mümkünmüdür....teşekkür ederim..
Ücretli hizmet veren kuruluşların değiştirilemeyen sabit sıralaması vardır.

ViceCity Çevrimdışı

ViceCity

Yeni Üye
1 Nis 2025
5
Ellerinize sağlık. NovaSatcoDx ile kendime göre kanal sıralamasını düzenleyip, ekle-çıkart işlemleri yapıp USB'den TV'me yükledim. Şu an çok daha iyi oldu. Sıralama atlama sorunum da haliyle çözülmüş oldu.

Geri
Üst Alt