P Çevrimdışı

POLONYALI

Yeni Üye
11 Ağu 2025
2
48
VESTEL 42PF8175 LED TV tjk tv cıkmıyor yukarıdaki güncel turksat frekanları usb ye kopyalayacagım ıcerısınde tjk tv var mı ve ındıremıyorum yardımcı olabılır mısınız

begendıgım halde ındırmıyor neden acaba

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
23,751
VESTEL 42PF8175 LED TV tjk tv cıkmıyor yukarıdaki güncel turksat frekanları usb ye kopyalayacagım ıcerısınde tjk tv var mı ve ındıremıyorum yardımcı olabılır mısınız

begendıgım halde ındırmıyor neden acaba
Ilk mesaji beğendiniz mi.?
Beğeni sonra sayfayı yenileyin linkler açılır hangi yazılımı çekeceksiniz linke tıklayıp kaynaklar bölümüne gidin.
Sağ üst köşede dosyayi indir butonuna basın hepsi bukadar

P Çevrimdışı

POLONYALI

Yeni Üye
11 Ağu 2025
2
48
tesekkurler soyledıgım tv ıle uyumlu degıl mı bırde tjk tv cıkmıyor taratmalarda cıkar degıl mı ? bu datalarla bırlıkte

E Çevrimdışı

elebasi7102

Yeni Üye
9 Ara 2025
2
41
Vestel 40PF7070 TV de diseqc ayarları yapmadan kanal yükedim olmadı. Diseqc ayarları ilk türksat ikinci herhangi bir uydu atıp denedim olmadı. Kanalı yüklüyor TRT1 açılıyor çalışıyor yani ama diğer kanallar sinyal yok. Nerde yanlış yapıyorum acaba?

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
16,532
Vestel 40PF7070 TV de diseqc ayarları yapmadan kanal yükedim olmadı. Diseqc ayarları ilk türksat ikinci herhangi bir uydu atıp denedim olmadı. Kanalı yüklüyor TRT1 açılıyor çalışıyor yani ama diğer kanallar sinyal yok. Nerde yanlış yapıyorum acaba?
Tvyi ilk kuruluma dönderip diseqc ayarını kurulum aşamasında yapın.

Geri
Üst Alt