Çalışıyor ilk mesajda beğen simgesi var.Linkler çalışmıyor saolasın
Ilk mesaji beğendiniz mi.?VESTEL 42PF8175 LED TV tjk tv cıkmıyor yukarıdaki güncel turksat frekanları usb ye kopyalayacagım ıcerısınde tjk tv var mı ve ındıremıyorum yardımcı olabılır mısınız
begendıgım halde ındırmıyor neden acaba
Listeyi ben hazırlamadımtesekkurler soyledıgım tv ıle uyumlu degıl mı bırde tjk tv cıkmıyor taratmalarda cıkar degıl mı ? bu datalarla bırlıkte

Kontrol ettim listede ve bahsettiğiniz kanalda sorun yok.tesekkurler soyledıgım tv ıle uyumlu degıl mı bırde tjk tv cıkmıyor taratmalarda cıkar degıl mı ? bu datalarla bırlıkte
Hepsi aynı flaşta olabilir yükleme aşamasında biri seçilir.merhaba, 4 listeyi birden tek usb ye atsak, sırasıyla yükler mi tüm listeleri?
Tvyi ilk kuruluma dönderip diseqc ayarını kurulum aşamasında yapın.Vestel 40PF7070 TV de diseqc ayarları yapmadan kanal yükedim olmadı. Diseqc ayarları ilk türksat ikinci herhangi bir uydu atıp denedim olmadı. Kanalı yüklüyor TRT1 açılıyor çalışıyor yani ama diğer kanallar sinyal yok. Nerde yanlış yapıyorum acaba?
O şekilde yapıyorum hocam zaten.Tvyi ilk kuruluma dönderip diseqc ayarını kurulum aşamasında yapın.