By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 15,594
İlk mesajın sağ alt köşesindebeğen butonunu malesef bir türlü bulamadım
İlk mesajın sağ alt köşesindebeğen butonunu malesef bir türlü bulamadım
Tv smart ise tvyi ilk kuruluma dönderin yeniden kurulum yapın TKGS kapatın kanal aratmayın aratırsanız şifreli şifresiz bir çok kanal bulur sıralama yapmanız çok zaman alır. Kolay olması için forumdaki uygun olan listeyi yükleyin sizin sıralamanızı yapın. Daha sonraki haftalarda veya aylarda manuel arama bölümüne aşağıdaki bilgileri girip şebeke aramayı aktif yapıp arama yaptırın yeni bulunan kanallar daha önce yapmış olduğunuz sıralamanın sonuna eklenir. Yeni bulunan kanalları istediğiniz gibi sıralama yaparsınız.Bu TKGS hizmeti, tüm uğraşımı mahvetti cidden. Daha da kullanırsam ne olayım. Ne güzel kanallarımı kendi zevkime göre sıralamıştım, TKGS Esnek modda olmasına rağmen, kanal atlamalar mı dersiniz, sıralamamdaki kanalların değişmesi mi dersiniz, sildiğim kanalların yeniden eklenip sırayı bozması mı dersiniz mahvoldu tüm kanal listem. Daha tövbe ettim esnek modda bile kullanmayacağım. Komple kapatacağım.
Şimdi tek bir sorum var. Her ay ya da belirli aralıklarla manuel olarak, kanallarımın da yeri değişmeden frekansları nasıl güncelleyebilirim? Yardımcı olur musunuz?
Hocam benim TV modelini yazayım size;Tv smart ise tvyi ilk kuruluma dönderin yeniden kurulum yapın TKGS kapatın kanal aratmayın aratırsanız şifreli şifresiz bir çok kanal bulur sıralama yapmanız çok zaman alır. Kolay olması için forumdaki uygun olan listeyi yükleyin sizin sıralamanızı yapın. Daha sonraki haftalarda veya aylarda manuel arama bölümüne aşağıdaki bilgileri girip şebeke aramayı aktif yapıp arama yaptırın yeni bulunan kanallar daha önce yapmış olduğunuz sıralamanın sonuna eklenir. Yeni bulunan kanalları istediğiniz gibi sıralama yaparsınız.
Frekans 12380
Polarizasyon DİKEY
Sembol Hızı 27500
Yazdığım frekans Türksat şebeke arama frekansıdır. Yaklaşık 5 Yıldır değişmedi. Değişse bile Türksat tanıtım kanalında yeni frekans bilgileri verilir.Hocam benim TV modelini yazayım size;
Regal 50R7540UA Ultra HD (4K) TV - Android değil, Linux tabanlı. Bir de TV Box'um var Mecool KM2 Plus
Dediklerinizi sanırım anladım ve becerebilirim diye düşünüyorum. Peki hocam bu manuel arama için verdiğiniz frekanslar ne kadar süre için geçerli? Diyelim ki her ay kendim manuel güncelleme yapacağım, her seferinde bu verdiğiniz gibi güncel frekans bilgilerini nereden bulacağım manuel güncelleme için?
1. sayfadaki ilk mesajın hemen altındı beğen butonu var. Tıkladıktan sonra mesaj içine gizlenmiş linkler aktif olur.indirme yerini bulamıyorum
Dostum eline sağlık.Nisan 2025 Güncellemesi yapıldı.
Maalesef farklı markalar ile uğraşacak zamanım yok buraya zor zaman ayırabiliyorum.Dostum eline sağlık.
Benim bu dosyanın tll olanına yani webos uyumlu (lg / sunny / dijitsu) için olanına ihtiyacım var.
Bu konuda yardımcı olabilir misin?
Sdx dosyasını tll olarak düzenleyen program var mı?
Benim istediğim tkgs sıralı kanal listemin olması. Tvmin tkgs desteği yok.
Öyle mi? İyiymiş o zaman hocam. Yani bu frekanslar üzerinden, diğer kanalların frekansları da sürekli güncellenmiş oluyor. Anladım. Peki son bir soru daha;Yazdığım frekans Türksat şebeke arama frekansıdır. Yaklaşık 5 Yıldır değişmedi. Değişse bile Türksat tanıtım kanalında yeni frekans bilgileri verilir.
Ben her ay tvye bu şekilde manuel güncelleme yapıyorum. Eski listenin sonuna yeni bulunan kanallar geliyor. Yenileri de sıralayıp forumda paylaşıyorum.Öyle mi? İyiymiş o zaman hocam. Yani bu frekanslar üzerinden, diğer kanalların frekansları da sürekli güncellenmiş oluyor. Anladım. Peki son bir soru daha;
Sizce manuel güncelleştirmeyi kaç ayda bir yapmalıyım? Kanallar bozulmadığı sürece hiç yapmayayım mı yoksa her ay yapmak daha mı iyi?
O zaman ben de sizin gibi yapayım. Tamamdır hocam. Verdiğiniz hizmet için size çok teşekkür ederim. Ellerinize sağlıkBen her ay tvye bu şekilde manuel güncelleme yapıyorum. Eski listenin sonuna yeni bulunan kanallar geliyor. Yenileri de sıralayıp forumda paylaşıyorum.
Rica ederim.O zaman ben de sizin gibi yapayım. Tamamdır hocam. Verdiğiniz hizmet için size çok teşekkür ederim. Ellerinize sağlık![]()