K Çevrimdışı

K@R@DENİZ

Yeni Üye
22 Kas 2017
30
merhabalar öncelikle değerli paylaşımlarınız için teşekkürler.

benim durum şu şekilde buradan indirdiğim güncel kanal listesini tv'ye yükledim herhangi bir problem yok.

kendim tv'de otamatik tarama yaptırdım ve en son güncel olarak kanallar tv'ye yükleniyor.

bu kanal listesini tv'den usb' aktarma seçeneği yok veya bulamadım tv techwood 43tec9700ua bu konuda yardımcı olabilirseniz memnun olurum.

yüklenen kanalları nova satcodx ile tekrar kendim düzenlemek istiyorum.

sizin konu başında yazdıklarınızı okudum usb'den tv'ye var tv'den usb'ye yok

( Android TV
Android tv hazır kanal yükleme resimli anlatım burada mesaj 446
Menü/ Ayarlar/OK/ Kanal/OK/ Kanal Kurulum Modu /OK/ Standart Kurulum/OK/ Kanallar/OK/ Uydu yeniden taranıyor/OK /SatcoDX Taraması/OK/ SatcoDX'i İndir/OK/ =>>>>>> Menüde "SatcoDX Taraması" Seçeneği yoksa aşağıdaki notu uygulayın
Ayrı bir menü gelecek
Üst satıra/OK/ Uydu Durumu/ Açık/OK/ Alt satıra in/OK/ Uydu Adı/OK/ Türksat/OK/ Daha alt satırda/ DİSEqC Ayarlama/OK
DİSEqC 1.0 Port satırında sağ yan tuş ile "A" Harfini getir/ Geri Tuşu ile çık/ Bir daha geri tuşu
Baştaki ayar listesi gelecek üst satırda iken/ Sağ yan tuş/ Tarama Modu gelecek/ Altta Tara satırına in/OK tuşuna bas
Hazır liste kurulacak/ Geri tuşu ile kurulumdan çık

Not: Kırmızı ile renklendirdiğim aşamada menüde "SatcoDX Taraması" seçeneği yoksa tv usb den kanal yüklemeye uygun değildir yazılımı eski olabilir.
Menü/OK/ Cihaz Tercihleri/OK/ Hakkında/OK/ Sistem Güncellemesi/OK/ Güncel yazılım aratın varsa güncelleyin. )

Son düzenleme:
K Çevrimdışı

K@R@DENİZ

Yeni Üye
22 Kas 2017
30
kolaya gelsin vestel destek sitesinde böyle bir şeye denk geldim android tv'lerde tv'den usb'ye kanal listesi aktarma olmuyormuş.

Televizyonumuz Android İse;

Android televizyonunuzda, televizyondan USB’ye kanal listesi aktarılamamaktadır.

USB'den TV'ye aktarmak için televizyonunuzdan Kanal Kurulum modunu Standart olarak değiştiriniz.

Kanal Kurulum modunu Standart kurulum olarak değiştirmek için;

Televizyonunuzdan uydu kanallarını izlerken kumandanızdan Home (Ev) tuşuna basınız.

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
16,381
merhabalar öncelikle değerli paylaşımlarınız için teşekkürler.

benim durum şu şekilde buradan indirdiğim güncel kanal listesini tv'ye yükledim herhangi bir problem yok.

kendim tv'de otamatik tarama yaptırdım ve en son güncel olarak kanallar tv'ye yükleniyor.

bu kanal listesini tv'den usb' aktarma seçeneği yok veya bulamadım tv techwood 43tec9700ua bu konuda yardımcı olabilirseniz memnun olurum.

yüklenen kanalları nova satcodx ile tekrar kendim düzenlemek istiyorum.

sizin konu başında yazdıklarınızı okudum usb'den tv'ye var tv'den usb'ye yok

( Android TV
Android tv hazır kanal yükleme resimli anlatım burada mesaj 446
Menü/ Ayarlar/OK/ Kanal/OK/ Kanal Kurulum Modu /OK/ Standart Kurulum/OK/ Kanallar/OK/ Uydu yeniden taranıyor/OK /SatcoDX Taraması/OK/ SatcoDX'i İndir/OK/ =>>>>>> Menüde "SatcoDX Taraması" Seçeneği yoksa aşağıdaki notu uygulayın
Ayrı bir menü gelecek
Üst satıra/OK/ Uydu Durumu/ Açık/OK/ Alt satıra in/OK/ Uydu Adı/OK/ Türksat/OK/ Daha alt satırda/ DİSEqC Ayarlama/OK
DİSEqC 1.0 Port satırında sağ yan tuş ile "A" Harfini getir/ Geri Tuşu ile çık/ Bir daha geri tuşu
Baştaki ayar listesi gelecek üst satırda iken/ Sağ yan tuş/ Tarama Modu gelecek/ Altta Tara satırına in/OK tuşuna bas
Hazır liste kurulacak/ Geri tuşu ile kurulumdan çık

Not: Kırmızı ile renklendirdiğim aşamada menüde "SatcoDX Taraması" seçeneği yoksa tv usb den kanal yüklemeye uygun değildir yazılımı eski olabilir.
Menü/OK/ Cihaz Tercihleri/OK/ Hakkında/OK/ Sistem Güncellemesi/OK/ Güncel yazılım aratın varsa güncelleyin. )
Android tv de yok.

Geri
Üst Alt