Vestel TV 'ye panel dosyası

teknolojix Çevrimdışı

teknolojix 

Aktif Üye
31 Eki 2017
273
Adsiz56feefb5ef5e37a6.png

hocam bu iki dosyamı acaba ve halaa birsürü dosya buldu /buluyoda ???
bu arada bi yerde daha cıktı devam ediyo ...

Adsiz1d18ba36dc6171d1.png

düzenleme;
/OAD/conf_backup/G6F_Main.bin
/OAD/conf_backup/G6F_Main_Color.bin
/OAD/conf_backup/G6F_Main_Color_Text.bin
/OAD/conf_backup/G6F_Main_Ex.bin
/OAD/conf_backup/G6F_Main_Ex_Text.bin
/OAD/conf_backup/G6F_Main_Text.bin
/OAD/conf_backup/G6F_Sub.bin
/OAD/conf_backup/G6F_Sub_Ex.bin
/OAD/conf_backup/G6F_Sub_Ex_Text.bin
/OAD/conf_backup/G6F_Sub_Text.bin
/OAD/conf_backup/G6F_UFSC.bin
/OAD/conf_backup/G6F_UFSC_Text.bin
/OAD/conf_backup/VESTEL_D1_Plus_PNL.bin
/OAD/conf_backup/VESTEL_D1_Plus_TMG.bin

/OAD/conf_backup/hdcp2_key.bin
/OAD/conf_backup/mb120_hwprofile.bin
/OAD/conf_backup/mb120_swprofile.bin
/OAD/conf_backup/netflix_enabled.bin
/OAD/conf_backup/panel.bin
/OAD/conf_backup/testtool_panel.bin
/conf/G6F_Main.bin
/conf/G6F_Main_Color.bin
/conf/G6F_Main_Color_Text.bin
/conf/G6F_Main_Ex.bin
/conf/G6F_Main_Ex_Text.bin
/conf/G6F_Main_Text.bin
/conf/G6F_Sub.bin
/conf/G6F_Sub_Ex.bin
/conf/G6F_Sub_Ex_Text.bin
/conf/G6F_Sub_Text.bin
/conf/G6F_UFSC.bin
/conf/G6F_UFSC_Text.bin
/conf/VESTEL_D1_Plus_PNL.bin
/conf/VESTEL_D1_Plus_TMG.bin

/conf/hdcp2_key.bin
/conf/mb120_hwprofile.bin
/conf/mb120_swprofile.bin
/conf/netflix_enabled.bin
/conf/power_up_params.bin
/conf/testtool_panel.bin
/conf/tune.bin
/config/G6F_Bandwidth_RegTable.bin
/config/fwHVD.bin
/config/fwHVD_VLC.bin
/config/fwMVD.bin
/config/fwTSP.bin
/config/fwVPU.bin
/config/fwVPU_VLC.bin
/config/fwVPU_lzs.bin
/data/conf_backup/G6F_Main.bin
/data/conf_backup/G6F_Main_Color.bin
/data/conf_backup/G6F_Main_Color_Text.bin
/data/conf_backup/G6F_Main_Ex.bin
/data/conf_backup/G6F_Main_Ex_Text.bin
/data/conf_backup/G6F_Main_Text.bin
/data/conf_backup/G6F_Sub.bin
/data/conf_backup/G6F_Sub_Ex.bin
/data/conf_backup/G6F_Sub_Ex_Text.bin
/data/conf_backup/G6F_Sub_Text.bin
/data/conf_backup/G6F_UFSC.bin
/data/conf_backup/G6F_UFSC_Text.bin
/data/conf_backup/VESTEL_D1_Plus_PNL.bin
/data/conf_backup/VESTEL_D1_Plus_TMG.bin

/data/conf_backup/hdcp2_key.bin
/data/conf_backup/mb120_hwprofile.bin
/data/conf_backup/mb120_swprofile.bin
/data/conf_backup/netflix_enabled.bin
/data/conf_backup/panel.bin
/data/conf_backup/testtool_panel.bin
/lib/firmware/brcm/bcm43236-firmware.bin
/mnt/hd0a/Pq/VESTEL_D1_Plus_PNL.bin
/mnt/hd0a/Pq/VESTEL_D1_Plus_TMG.bin

/proc/2974/cwd/dynamic_ui/carbon_fhd_font_byte_data.bin
/proc/2974/cwd/dynamic_ui/carbon_fhd_font_file_data.bin
/proc/2974/cwd/dynamic_ui/carbon_fhd_img.bin
/proc/2974/cwd/dynamic_ui/carbon_fhd_svg.bin
/proc/2974/cwd/mb120_langprofile.bin

bunlarda buldukları???

Son düzenleme:
D Çevrimdışı

Daidalos 

✌ ✌ ✌ ✌
Süper Üye
22 Kas 2018
810
Bitmesini bekle hocam bulduğunu değiştir. Bittiğinde üzerine sağ tık yaparsan bulunduğu klasöre git seçeneği olması lazım

teknolojix Çevrimdışı

teknolojix 

Aktif Üye
31 Eki 2017
273
menü :)))) 2.40.60 tı forumdan diğer taraftan arkadas 7.99 dan google ı isteyince :))))) şimdi geri fullu attım 2.29 en son bu gördüğün :))))

teknolojix Çevrimdışı

teknolojix 

Aktif Üye
31 Eki 2017
273
:)))) yaw kafayı yicem naptıysak olmadı olaya bukadar girince ftp mft oscam kısmınada el atcam dediydim :caldaha panel bilgisini düzeltemedim :))))
kaldıki şifre çözdürcem :))))))))))))))

20190331_225933.jpg

D Çevrimdışı

Daidalos 

✌ ✌ ✌ ✌
Süper Üye
22 Kas 2018
810
:sirit))) yaw kafayı yicem naptıysak olmadı olaya bukadar girince ftp mft oscam kısmınada el atcam dediydim :caldaha panel bilgisini düzeltemedim :sirit)))
kaldıki şifre çözdürcem :sirit)))))))))))))

20190331_225933.jpg
Hocam demek ki elinde ki dosya edid değil bunu anlamış olduk. Bu dosyayı kimden almıştınız ondan bu ekranın resmini istemisiniz bir de onun ki ile karşılaştıralım

teknolojix Çevrimdışı

teknolojix 

Aktif Üye
31 Eki 2017
273
:2.29 ful den sonra 2.40.6 yüklemem gerfekiyodu şimdi farketttim )) bu denemelerle 2_40_20 full dede HDR fulle geri geliyor işim kolaylaştı full atarken 2.40.2 atarız artık onu farketmiş olduk ama doğan görünümlü şahini düzeltemedik :)))) 65 kendini 50 zanediyorya :)))))

D Çevrimdışı

Daidalos 

✌ ✌ ✌ ✌
Süper Üye
22 Kas 2018
810
:2.29 ful den sonra 2.40.6 yüklemem gerfekiyodu şimdi farketttim )) bu denemelerle 2_40_20 full dede HDR fulle geri geliyor işim kolaylaştı full atarken 2.40.2 atarız artık onu farketmiş olduk ama doğan görünümlü şahini düzeltemedik :sirit))) 65 kendini 50 zanediyorya :sirit))))
Hocam hdmi bağlantıda görüntü de bir sorun var mı?

teknolojix Çevrimdışı

teknolojix 

Aktif Üye
31 Eki 2017
273
Hocam hdmi bağlantıda görüntü de bir sorun var mı?
baktımda hdmi çalışıyor hoş tam pc ekranı 3840x2160 da denk geliyor 4096x2160 da tam sığmıyor görüntü büyümekte ama bu hdmi kısmınıda aldığımdan beri sayılı bikaç kez taktım çokta kullanmıyom ..

başka ne yapabiliriz anlamadım anakart mı değişmeli acaba?

D Çevrimdışı

Daidalos 

✌ ✌ ✌ ✌
Süper Üye
22 Kas 2018
810
baktımda hdmi çalışıyor hoş tam pc ekranı 3840x2160 da denk geliyor 4096x2160 da tam sığmıyor görüntü büyümekte ama bu hdmi kısmınıda aldığımdan beri sayılı bikaç kez taktım çokta kullanmıyom ..

başka ne yapabiliriz anlamadım anakart mı değişmeli acaba?
Hocam yanlış hatırlamıyorsam benim vestel 55 di 50 yazıyordu bir sorun yoksa neden anakartı değiştiriyorsun ki 4096 sığmaması normal çünkü tvler 16:9 bir sorun yok yani

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Tv me bir ara attığım yazılımdan dolayımb120 li 65" tv malesef kendini 50" zanediyor
elimde ürünüme ait seri nodan zipli panel dosyalarını elde ettim
17MB12023382658.zip (VESTEL_D1_Plus_PNL.bin, VESTEL_D1_Plus_TMG.bin)
fakat bir türlü bu dosyaları atamıyorum yata tanıtamıyorum usb den nasıl ve hangi dosya isminde atmalıyız üstatlardan yardım istesem..
Yüklediğin full yazılım 50'' tir muhakkak,yoksa kesin kendi ekranına geri gelir,ayrıca profille olan bir iş değil,farklı ekran boyutuyla alakalı yükleme yapılmasından kaynaklanıyor, *_PNL.bin ile değişmez tek başına, onunla ilgili birkaç yazılım (diyeyim) var,ancak 65'' ekranlı full yazılım atarsan geri gelir.
Hocam yanlış hatırlamıyorsam benim vestel 55 di 50 yazıyordu bir sorun yoksa neden anakartı değiştiriyorsun ki 4096 sığmaması normal çünkü tvler 16:9 bir sorun yok yani
Burada sevgili NetCaliber,güzel yazmış,neden dersen benim tv de 47'' ama bendeki yazılım da 55'' oldu ve şimdilik hiç bir sorun yok,sizinkinin tam tersi,ama elimdeki orjinal yazılımı atarsam mutlaka 47'' oluyor tv:
90901.jpg

Birde şuna dikkatini çekerim sevgili teknolojix,eğer full yazılımın varsa,ve bunu tvye yüklediğin halde düzelmiyorsa;
acaba tvden aldığın "CLONE0000X" yedeğini, kurulumdan sonra geri yolluyormusun,tüm ayarları barındırdığından acaba diyorum-hani olacağını pek sanmıyorum ama- ayar dosyasını buradan geri mi alıyor diye aklımdan geçmiyor da değil.

teknolojix Çevrimdışı

teknolojix 

Aktif Üye
31 Eki 2017
273
Birde şuna dikkatini çekerim sevgili teknolojix,eğer full yazılımın varsa,ve bunu tvye yüklediğin halde düzelmiyorsa;
acaba tvden aldığın "CLONE0000X" yedeğini, kurulumdan sonra geri yolluyormusun,tüm ayarları barındırdığından acaba diyorum-hani olacağını pek sanmıyorum ama- ayar dosyasını buradan geri mi alıyor diye aklımdan geçmiyor da değil.
Elimde iki adet ful yazılım var sağolsun Adem Helvacı Ado Hocamın verdiği 2.40.20 (HDR bunlada direk aktif oluyor modlamasız) ve servisin verdiği 2.29 (HDR siz) ikisinide seri nolarından aldım aslında, serviste özellikle bu tv ye ait olan diyede uyararak temin ettik ama dün ftp ile bağlanmayı deneyince incini cinciğini kurcaladım ve 65 yazan bir yer denk gelirmi diye o karışık yazıların içinden düzgün yazı kısımlarında :) bulamadım bi yerinde ;
ado hocamın ful 2.40.2 de şuanda
panel dosyalarının bi kısmında ftp ile incelediğimde
VESTEL_D1_Plus_TMG.bin ve
VESTEL_D1_Plus_PNL.ini içinde ki enterasandır 1.01.1970 tarihli ve
[panel] m_pPanelName = VES480QNSS; var ????
????
[panel] m_pPanelName = FullHD_CMO216_H1L01,
[panel] m_pPanelName = UHD_4K60;
m_pPanelName = "/config/panel/UHD_60_Vx1.ini";#FullHD_CMO216_H1L01.ini ??? neden 60 , 65 değil??? ve
Timing VES480QNSS
dün uğraştığımız ve seri no ile servisten temin ettiğim panel dosyasındada VESTEL_D1_Plus_TMG.bin içindede VES480QNSS 27.10.2016 dosyası ??????
dosyada yer yer config_mb90 yada mb90 dosyaları olmasıda ilginç değilmi

clone000x hiç yapmadım bugüne kadar forumda denk gelsemde konusuna ama dediğiniz gibi bu 50" yazılım olma olasılığı bi ışık gibi aslında ..:hmm yazılımdan şu 50 şu 43 yok 65 diye bi ayrımını belirten içinde bi yerlerde info ne bilim bi bak dosyası gibi txt olsa yada daha doğrusu bi yerlerde varsa elimdeki fulleri inceleyebilsem iyi olcaktı..:danger

Geri
Üst Alt