teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
İşte şimdi oldumerhaba arkadaşlar foruma ihtiyaçtan dolayı yeni üye oldum.site maşallah o kadar geniş ki nereye sorsam yada konu mu açsam bilemedim ?
kafam da baya karıştı aslında.. elimde vestel 4k tv ( 40UA9300 ) var garantisi yeni bitti. sorum şu netflix EKLEMEK ve dsmart modunu aktiflemek istiyorum .. pvr çok ta lazım değil olursa da almam demem ? şimdi hiç yapmadığım olay ama direk ayarlı bir dosyası mevcut mudur ?yada hazırlayabilecek arkadaş?
seri no : 7479388500497 (dipnot: eskiden netflix gizli yüklü aniden falan cocuk kurcalarken kumandayı rastgele açılırdı.. bi ara tv garantiye gitti yazılım atmışlar.şimdi açılmıyor )
@Labnet @mesutank yardımcı olurlar mutlaka,
Sen eğer kartın mb100 ise ,önce aşağıdaki işlemi yapıp dosyaları yine Labnetin verdiği upload sitesine yükleyip,linki burada yayınla istersen ,mutlaka dönüş olur
Vestel tv yazılım yükleme ve netflix sorunu (UHD 48inç)
Arkadaşlar öncelikle merhaba arkadaşlar benim sorunum şu şimdi vestel in 4k bir tv sini kullanıyorum uygulama mağazasında netflix yok ama altta resimde de göreceğiniz gibi telefondan bağlayınca uygulama açılıyor ve akıcı hızlı bir şekilde çalışıyor ama normal şartlarda açamıyorum illa telefondan...
tavsiyeforumu.com