tamam hocam netflix çalışıyorHocam mesajınızı düzenlediğiniz için görmemiştim profile adında klasör oluşturup profile dosyalarını içerisine kopyalayıp tv den usb operations yaparak yüklenmeli
teşekkürler saygılar
tamam hocam netflix çalışıyorHocam mesajınızı düzenlediğiniz için görmemiştim profile adında klasör oluşturup profile dosyalarını içerisine kopyalayıp tv den usb operations yaparak yüklenmeli
wewd app de çalışması lazımtamam hocam netflix çalışıyor
teşekkürler saygılar
Hocam merhaba
Bende Vestel mb120 anakart var son güncellemeye getirmeme ve netflixi aktif etmeme rağmen hiçbir şekilde açılmıyor ui-800-2 hatası alıyorum bazen de netflix yazısında kalıp donuyor yardım edermisiniz bu konuyla ilgili
dosyalarını gönderirsen olurum hocam swprofile yeterliHocam merhaba bende de böyle bir sorun var yardımcı olabilir misiniz lütfen
VESTEL MB82 (KURTARMA) MB100-MB110-MB120-MB130-MB140 Çekirdek Yazılım Konusu
TV geldi. Arkadaki ızgaralardan ışık görünüyor. Yazılım konusunda yardımınızı isteyebilir miyim? Zaten yazılımla düzelmezse servise yönlendirmekten başka yapılacak bir şey yok. Saygılar. MODEL: 40FA7100 SN: 7354035 500116 Yazlımı varsa kesin verilir :) teraspy üstad haklı, Pixellence açmak TV...tavsiyeforumu.com
dosyalarını gönderirsen olurum hocam swprofile yeterli
hocan netflix sizin tv de açık zaten sorun nedir ?
ui-800-2 hatası alıyorum açılmıyor telefondan aktarmada yapamıyorum fotoğraftaki hatayı alıyorumhocan netflix sizin tv de açık zaten sorun nedir ?
hocam nasıl döncem 4725 ile bilgi verebilir misiniz deneyeyim hemenhocam menü 4725 ile fabrika ayarlarına döndünüz mü ?
Denedim sonuç aynı bi şey değişmedi hocamkumandadan menu 4725 tuşlanır diagnostic seçilir sonra factory reset tamamdır.
çekirdek değil full önerdim film dizi izleniyorsa ona bile gerek yok kim izliyoru pc den yada telefondan da bakarsınD Labnet hocam sağolsun uğraştı şu an netflixe giriyor fakat kim izliyor kısmında donuyor çekirdek yazılımı yüklememi önerdi konu çözülmek üzere