K
Korsanlordu27
Yeni Üye
- 7 Şub 2019
- 1
- 30
Arkadaşlar öncelikle merhaba arkadaşlar benim sorunum şu şimdi vestel in 4k bir tv sini kullanıyorum uygulama mağazasında
Youtube uygulamasıbdada olan yansıt tuşuna basınca kablosuz olarak direk uygulama açılıyor.
Ve sanki tvde yüklüymüş gibi donmadan kasmada uygulama çalışıyor içinde yüklü olan youtube uygulaması bu kadar stabil değil , uygulama mağazasına baktım denemediğim yol kalmadı netflix açmam için telefona ihtiyaç duyuyor.
Lazım olur diye tv bilgileri bunlar acaba güncel yazılım ben ne kadar forumda verilen yöntemleri yaptım acaba bu anakart için güncel sürümmü.
Yardımcı olduğunuz için şimdiden teşekkür ederim.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
flix yok ama altta resimde de göreceğiniz gibi telefondan bağlayınca uygulama açılıyor ve akıcı hızlı bir şekilde çalışıyor ama normal şartlarda açamıyorum illa telefondan açmam gerekiyor telefondan açtıktan sonra telefonun bağlantısı kessem bile tv de sorunsuz bir şekilde uygulama çalışıyor altta tv nin sürümüne çekip attım acaba bu sorunu nasıl çözebilirim telefona ihtiyaç olmadan açmanın yolu varmı? Youtube uygulamasıbdada olan yansıt tuşuna basınca kablosuz olarak direk uygulama açılıyor.
Ve sanki tvde yüklüymüş gibi donmadan kasmada uygulama çalışıyor içinde yüklü olan youtube uygulaması bu kadar stabil değil , uygulama mağazasına baktım denemediğim yol kalmadı netflix açmam için telefona ihtiyaç duyuyor.
Lazım olur diye tv bilgileri bunlar acaba güncel yazılım ben ne kadar forumda verilen yöntemleri yaptım acaba bu anakart için güncel sürümmü.
Yardımcı olduğunuz için şimdiden teşekkür ederim.