VESTEL TV ürünlerinde 2018 TEMMUZ İtibari ile Menü Değişikliği

Bu arayüzde şimdilik tek beğenmediğim şey kanal listesini kenara yapıştırmış olmaları.

Sağ ve sol yön tuşları ile kanal listesinde hızlı geçiş gelse bari :hayir

Kanal listesi sağ tarafa yapışacaksa çok kötü :(

Kanal tuşları ile liste atlanabiliyordu, ama kumanda tasarımınız elverişli değilse bilemem. :kiskis
9650'yi en iyi model diye aldık en b*ktanı çıktı sanırım :saskin:hmm üçgen tasarım kumanda var bende

9650'yi en iyi model diye aldık en b*ktanı çıktı sanırım :saskin:hmm üçgen tasarım kumanda var bende
Kumandaya bakarak mı cihazın b*ktanlığına karar veriyoruz ? :) Vestel cihazlarda bir çok kumanda sizdeki kumandadan zaten.

Kumandaya bakarak mı cihazın b*ktanlığına karar veriyoruz ? :) Vestel cihazlarda bir çok kumanda sizdeki kumandadan zaten.
Valla usb çıkışı da 1 mah desteklemiyor. Şuana kadar hep problem çıkardı bana. Sadece kumanda olsa iyi :)

Valla usb çıkışı da 1 mah desteklemiyor. Şuana kadar hep problem çıkardı bana. Sadece kumanda olsa iyi :)
Kolayı var. İnternetten almıştınız sanırsam. İade edin gitsin :)

Bir sürü Vestel kumanda çeşidi var, onlardan birini de kullanabilirsiniz fakat belli bir modelin altındakilerde Netflix butonu yok mesela.
Smart menüden de girerim diyorsanız onlardan birine bakabilirsiniz.

1-jpg3128224efc92b9b4.jpg

2-jpga60c538d718831b2.jpg

USB çıkışı nedeniyle değişime girmeyeceksiniz değil mi :) Pire için yorgan yakmaya benzer, yeni alacağınız her harici diski çalıştıracaktır TV :ok

USB çıkışı nedeniyle değişime girmeyeceksiniz değil mi :) Pire için yorgan yakmaya benzer, yeni alacağınız her harici diski çalıştıracaktır TV :ok
Tabiki değiştirmeyeceğim. Sadece 4 senelik philips tv de çalışıp bunda çalışmaması garibime gitti.

Jvc’ye de gelir mi bu arayüz?

Abi merak ettim, bu diğer markalar 2018 TV lerini piyasaya sürüyorlar şuan, ben kaçırmış olabilirim, Vestel veya Arcelik grubunda böyle bir çıkış var mı?

Yeni modeller gorebilecekmiyiz.

@Ado

Geri
Üst Alt