- 23 Kas 2017
- 20,957
Galiba bu
Bu arayüzde şimdilik tek beğenmediğim şey kanal listesini kenara yapıştırmış olmaları.
Galiba bu
Sağ ve sol yön tuşları ile kanal listesinde hızlı geçiş gelse bari
9650'yi en iyi model diye aldık en b*ktanı çıktı sanırım üçgen tasarım kumanda var bendeKanal tuşları ile liste atlanabiliyordu, ama kumanda tasarımınız elverişli değilse bilemem.
Kumandaya bakarak mı cihazın b*ktanlığına karar veriyoruz ? Vestel cihazlarda bir çok kumanda sizdeki kumandadan zaten.9650'yi en iyi model diye aldık en b*ktanı çıktı sanırım üçgen tasarım kumanda var bende
Valla usb çıkışı da 1 mah desteklemiyor. Şuana kadar hep problem çıkardı bana. Sadece kumanda olsa iyiKumandaya bakarak mı cihazın b*ktanlığına karar veriyoruz ? Vestel cihazlarda bir çok kumanda sizdeki kumandadan zaten.
Kolayı var. İnternetten almıştınız sanırsam. İade edin gitsinValla usb çıkışı da 1 mah desteklemiyor. Şuana kadar hep problem çıkardı bana. Sadece kumanda olsa iyi
9650'yi en iyi model diye aldık en b*ktanı çıktı sanırım üçgen tasarım kumanda var bende
USB çıkışı nedeniyle değişime girmeyeceksiniz değil mi Pire için yorgan yakmaya benzer, yeni alacağınız her harici diski çalıştıracaktır TVValla usb çıkışı da 1 mah desteklemiyor. Şuana kadar hep problem çıkardı bana. Sadece kumanda olsa iyi
Tabiki değiştirmeyeceğim. Sadece 4 senelik philips tv de çalışıp bunda çalışmaması garibime gitti.USB çıkışı nedeniyle değişime girmeyeceksiniz değil mi Pire için yorgan yakmaya benzer, yeni alacağınız her harici diski çalıştıracaktır TV
Muhtemelen akıllı kumanda alırım. Şuan zaten uygulama üzerinden kullanıyorum çoğunlukla.Bir sürü Vestel kumanda çeşidi var, onlardan birini de kullanabilirsiniz fakat belli bir modelin altındakilerde Netflix butonu yok mesela.
Smart menüden de girerim diyorsanız onlardan birine bakabilirsiniz.
Ekli dosyayı görüntüle 1486Ekli dosyayı görüntüle 1487