By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 14,803
Rica ederiz.
Anladım teşekkürler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
O halde netflix vb yeni özellikleri kayıp etmemek için mevcut haliyle devam edeceğim.
Teşekkürler
Rica ederiz.
Anladım teşekkürler
O halde netflix vb yeni özellikleri kayıp etmemek için mevcut haliyle devam edeceğim.
Teşekkürler
Mb230 Modlanabilen son anakart modeliydi Yenilerde profil bile alınamıyor. Gereksiz dosyalar alınıyor.Teşekkürler ben tv'yi modlamıştım orjin profil dosyasını yükleyerek veriyim başım ağırmasın sonra
Kutuya siz katmayın servis personeli sorumluluk sahibi ise kırık , çıkık kontrolü yapacaktır.kutusuna koyup kapıdan servise versem olurmu
full yazılım yükledim şimdi reset atmıyor sorun çözüldü cihaz servise gitmekten kurtuldu.Kutuya siz katmayın servis personeli sorumluluk sahibi ise kırık , çıkık kontrolü yapacaktır.
Anladım teşekkürler
Teşekkürler
Tahmin edeceğim siz profil modlama yapmaya çalışırken kolayınıza geldi kendi tvnizden profili alıp modlamak yerine başkasının hazır profilini indirip onu tvye attınız doğru mu?
Durum buysa full yazılımı atın sonra tekrar profil modlama ile netflix'i açın ama düzgün yapın tv'nin kendi profilini modlayarak hazıra konmadan ?