Vestel TV sorunu

Teşekkürler yazdıklarımın arkasındayım hukuki boyut yada korkudan değil tamamiyle söz verdigim için 🤣 paneller hakkında detaylı bilginiz varmı 🤣🤣🤣
Yok o konularda zaten merak etmeniz gereken birşey olduğunu düşünmüyorum. Moderasyondaki tüm üstadlarla birlikte mümkün olduğunca proaktif şekilde biz de herhangi bir mağduriyet oluşmaması için çalıştığımızı düşünüyorum. Hatta zaman zaman bu yüzden ciddi tepkiler alsakta. :)

Paneller konusunda iki konuyu tekrar paylaşayım;

Tabii ki belirli bir bilgi birikimi söz konusu. Ancak bu ana konulardan konuyla ilgili bilgisi olan üstadların sürekli haberi olduğu için daha hızlı ve daha doyurucu yanıtlar almak mümkün olur.

Problem çözülme aşamasında tüm iletişim kanalları açık olan harika bir yetkili ile tanıştım benim için fazlasıyla mesai harciyor bunun karşılığında çeşitli yerlere yazdıklarımı kaldirmaya karar verdim 🤣
Yetkili derken :durt Servis mi?

Hiç birşey belirtmedim tarafıma yapılan incelik neticesinde ben yazdığım çizdiğim seryleri kaldirabilme imkanım varmı diye düşündüm

Hiç birşey belirtmedim tarafıma yapılan incelik neticesinde ben yazdığım çizdiğim seryleri kaldirabilme imkanım varmı diye düşündüm
Vestel' i karalayan, kötüleyen çoktur fakat Vestel müşterisinin (Tüketicinin) Avukatı gibidir. Müşterisine sahip çıkar bazende bu sahip çıkmayı suistimal edenler oluyor. Sorununuzun çözüm aşamasında olmasına sevindim. Kötüleyici, karalayıcı yazılarınız varsa ki görmedim linkini verin silelim.

Vestel' i karalayan, kötüleyen çoktur fakat Vestel müşterisinin (Tüketicinin) Avukatı gibidir. Müşterisine sahip çıkar bazende bu sahip çıkmayı suistimal edenler oluyor. Sorununuzun çözüm aşamasında olmasına sevindim. Kötüleyici, karalayıcı yazılarınız varsa ki görmedim linkini verin silelim.
Sıkıntılı bir şey paylasmadim olani yazdim 😁 Düzenleme kısmından gerekli düzenleme yapabilirim ama açtığım konuları kapatmak istedim oluyorsa olmuyorsa kalsın sıkıntı yok

O zaman dursun burada yazılar ,ama sakın fabrikaya "ben tavsiyeforumdaki demon ,yani seademon" dememişindir inşallah :haha1

O zaman dursun burada yazılar ,ama sakın fabrikaya "ben tavsiyeforumdaki demon ,yani seademon" dememişindir inşallah :haha1
Sıkıntı yok 🤣🤣🤣
Boe
LG
Panda
En kalitelisi hangisi biz ona cevap arayalım 💸

Sıkıntı yok 🤣🤣🤣
Boe
HLG
Panda
En kalitelisi hangisi biz ona cevap arayalım 💸
Panda sınıfta kaldı üretimde kullanılacağını da sanmıyorum.
Yazdığınız listeye göre benim tercihim
1- LG
2- BOE

Geri
Üst Alt