slowfood
Moderatör
- 23 May 2022
- 7,881
Yok o konularda zaten merak etmeniz gereken birşey olduğunu düşünmüyorum. Moderasyondaki tüm üstadlarla birlikte mümkün olduğunca proaktif şekilde biz de herhangi bir mağduriyet oluşmaması için çalıştığımızı düşünüyorum. Hatta zaman zaman bu yüzden ciddi tepkiler alsakta.Teşekkürler yazdıklarımın arkasındayım hukuki boyut yada korkudan değil tamamiyle söz verdigim için paneller hakkında detaylı bilginiz varmı
Paneller konusunda iki konuyu tekrar paylaşayım;
Önemli - VESTEL Panel Bilgi hattı
Selam Arkadaşlar; Sürekli sorduğunuz ''Panel VA mı? IPS mi?'' Sorusunun cevabı için bu başlığı kullanmanızı rica ederim. Bunun için öncelikle seri numarası belirtmenizi rica ederim. Burada bilinmesi gereken en önemli konu panel üreticilerinin geneli uzak doğu ülkeleridir. Bunların konumuz...
tavsiyeforumu.com
Önemli - Televizyon Tavsiye Ana Konu
Arkadaşlar Merhaba Forumumuzda Sıkça sorulan Televizyon tavsiye sorularına istinaden böyle bir konu başlığı açmanın gerekli olduğuna yönetim olarak karar verdik ve bu görev bana atandığı için sizlere kısa bir çalışma yapma gereği duydum. Televizyon konusunda tavsiye isteyen değerli...
tavsiyeforumu.com
Tabii ki belirli bir bilgi birikimi söz konusu. Ancak bu ana konulardan konuyla ilgili bilgisi olan üstadların sürekli haberi olduğu için daha hızlı ve daha doyurucu yanıtlar almak mümkün olur.