teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 23,290
- 66
Bildiğim kadarı ile kalkmaz.mb100 de ytube ilk geldiğinde reklamsızdı. Yazılım güncellemeden sonra sürekli reklam çıkıyor.
Bu reklamlar kaldırılabilir mi? vanced gibi yapamaz mıyız?
Bildiğim kadarı ile kalkmaz.mb100 de ytube ilk geldiğinde reklamsızdı. Yazılım güncellemeden sonra sürekli reklam çıkıyor.
keşke bırakmasaydın, fena bir tv değil. görüntü oturdu ilk aldığımdan çok daha iyi şuan. iadeden vazgeçtim kullanıyorum yoksa sony alıyordum az kalsın 4 katı fiyatına. sonra öde durMB180'den dosya almak zor ,vermiyor çünkü.Arkadaşlardan bu konuda yardım istemiştim ama çok meşküller,bende de yok bu kart tv ,bir bayiden tv kurcalamak için yardım istedim,önce olur dedi,gittiğimde ise "olmaz" dedi
Ben de kesin bıraktım işin peşini ,yani şimdi "al bak" dense de kesin alıp bakmam![]()
En iyisi prime üyelik, ben aylık 15 lira veriyorum, reklam falan yok.mb100 de ytube ilk geldiğinde reklamsızdı. Yazılım güncellemeden sonra sürekli reklam çıkıyor.
"İşin peşini bıraktım" derken ,tvden profil dosyalarını alma işiydi,tv satın alma işi değil sevgili M misterkeşke bırakmasaydın, fena bir tv değil. görüntü oturdu ilk aldığımdan çok daha iyi şuan. iadeden vazgeçtim kullanıyorum yoksa sony alıyordum az kalsın 4 katı fiyatına. sonra öde dur![]()

ben de uğraşmaya değerdi anlamında söyledim zaten"İşin peşini bıraktım" derken ,tvden profil dosyalarını alma işiydi,tv satın alma işi değil sevgili M mister![]()

Ben ilk mesajından nasıl bir anlam çıkardıysam,lahavleeeeben de uğraşmaya değerdi anlamında söyledim zaten![]()

Acil dedin gecenin 01'rinde koştum geldim bakhocam ben hala linki görmiyorum acil yardımcı olur musun

Neler var peki usb içindeHocam usb’de bilgisayarım,da sizin ki gibi düzenleğebileceğim dosyalar gözükmüyor
Sadece profiller ve 2 noktaNeler var peki usb içinde
Öyle anlamam kiSadece profiller ve 2 nokta
,fotoğraf ekleseydin bari.Bu arada ne yapmak isiyorsun,tv kartın nedir MB??Öyle anlamam ki,fotoğraf ekleseydin bari.Bu arada ne yapmak isiyorsun,tv kartın nedir MB??
Seg markalı MB211 Tv ye Netflix izlemek istiyorum
Sevgili oğulcan,foto şimdi oldu![]()
Seg markalı MB211 Tv ye Netflix izlemek istiyorum
AÇIKLAMA(M):
1-Dosyayı indirin
2-İndirdiğiniz zipten dosyaları çıkartın
3- Çıkan dosyaları (OKU.txt hariç ,tamamı ) FAT32 usb belleğe kopyalayın
4-Usb belleği tvye takın ,Menü+4+7+2+5 ile servis menüye girin, " UsbOperations " üzerine gelin ve kumandadan OK tuşuna basın.
Evet profilleri aldınız,,3 adet olacak (langprofile,hwprofile ve swprofile),ama sadece SW olanını kullanacaksınız,(yedeklemeyi unutmayın) ,Aldığınız profili toolbox ile açın ve modlamanızı yapıp keyfinize bakın... dedim ama herşeyi de açmayın lütfen,tv brik (modern oluyor bu,aslı "çöker" demektir) olur
![]()