Yaptım teşekkürlerhttps://tavsiyeforumu.com/konu/mb97...veya-netflix-yok-mb97-ve-ustu-kartlarda.7599/ konuyu burada anlattim inceleyebilirsiniz
Yaptım teşekkürlerhttps://tavsiyeforumu.com/konu/mb97...veya-netflix-yok-mb97-ve-ustu-kartlarda.7599/ konuyu burada anlattim inceleyebilirsiniz
Linki ve konuyu düzenledim
buradaki konuda ne yapacaginizi anlattim inceleyin, sorunuz olursa yazarsiniz.
Iki ayri yerde true yapacaksiniz,smart TV de Netflix çıkmadı.
Iki ayri yerde true yapacaksiniz,
yaptiysaniz tv nizi kapattiktan sonra fisinizi cikarip takacaksiniz,
eger bunuda yaptiginiz halde cikmadiysa servis menüsü/diagnostic ayari altinda factory reset/fabrika ayarlari yapmaniz gerekiyor.
buradaki uygulanan islemler vestel ve vestel ürünü olan tv ler icin gecerli,arcelik icin degil.Yardımcı olabilirseniz
Teşekkür ederim bilgilendirme için. Saygılar.buradaki uygulanan islemler vestel ve vestel ürünü olan tv ler icin gecerli,arcelik icin degil.
Merhaba
Lütfen yatdımcı olın amacım netflix yğklemeku
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Merhaba
Burada bahsettiğiniz her şeyi yaptım defalarca tv fişten çekip yeniden açtım 2 ayrı usb denedim ama profil alma olmuyor. Aynı usb ile yazılım güncelleme yaptım
indirdiginiz dosyayi zipden cikartip fat32 ile bicimlendirilmis usb ye kaydedip islemleri yapmaniz lazim , netflix icin alttaki mesajda ne yapmaniz gerektigi yaziyor.ama profil alma olmuyor.
indirdiginiz dosyayi zipden cikartip fat32 ile bicimlendirilmis usb ye kaydedip islemleri yapmaniz lazim , netflix icin alttaki mesajda ne yapmaniz gerektigi yaziyor.
Önemli - Mb97/98 lerde Youtube Yazilimi ile Netflix görünmezse veya menüde Netflix yok (mb97 ve üstü kartlarda) ise yapmaniz gerekenler
Konu bütünlüğünü sağlama acisindan yapılacak işlemleri farklı konularda arastirip yapmak yerine bu baslik altina topladim. Mb97/98 kartlara sahip tv ler cikan yeni bir güncelleme ile hem youtube hemde netflix sorunlarini gecici bir süre ile olsa da cözmüs görünüyor.Mb97/98 anakarta sahip cogu...tavsiyeforumu.com
Söylediğiniz