By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 14,797
3 Altında kalan sayı da dahilAradım 3 piksel üzeri değişeme tabi dediler pazertesi gidicem , cvp içi teşekkürler
3 Altında kalan sayı da dahilAradım 3 piksel üzeri değişeme tabi dediler pazertesi gidicem , cvp içi teşekkürler
yok alttaki de üstteki gibi tek sıraüstteki koli bantı tek sıra görünüyor. alttaki ne durumda çift sıra ise açılmış olabilir
sorun yok ozamanyok alttaki de üstteki gibi tek sıra
Sorun yok ?
Arkadaşlar bu tv daha önce açılmış olabilir mi bugün geldi kargodan. Adem helvaci hocamin videosundaki gibi güvenlik bandi yok üzerinde Adem Helvacı
Merhaba. Toshiba android tv de denedim menü 4825 tusladigimda servis menüsü açılmadı. Ne yapmam gerekirSorun yok ?
Gerekirse menü 4825 yapın en üste lift time var kaç dakika TV açık kalmış kontrol edin
Yine olmadıMENÜ 4-7-2-5 ?
Yayın izlerken menü, geliştirici seçenek, 4725Merhaba. Toshiba android tv de denedim menü 4825 tusladigimda servis menüsü açılmadı. Ne yapmam gerekir
Toshiba Android modelde de pixel kontrol için menü 4725 ile standart yol mu izlenecek?
Bunun menü sistemini görmediğim için bilemiycem, ancak dediğiniz gibi menü, gelişmiş 4725 ve gerisi smart gibiyse sorun olmaz, ya da dediğiniz gibi youtube dan devam ederim.Canlı TV de menü tuşuna basılacak gelişmiş seçeneklere girilip 4725 yapılacak fakat bunda smart gibi basit değil daha gelişmiş ve zor seçenek var sizin yerinizde olsam YouTube den pixel test videosu açarım daha rahat olur
Bunun menü sistemini görmediğim için bilemiycem, ancak dediğiniz gibi menü, gelişmiş 4725 ve gerisi smart gibiyse sorun olmaz, ya da dediğiniz gibi youtube dan devam ederim. Teşekkürler.