teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
Yani ben yaptım ,ben kullanırım diyorsunHayırlı sahurlar arkadaşlar basit bir saat yaptım usbden çalışan odada saat yoktu gece zor oluyordu bakmak
Yani ben yaptım ,ben kullanırım diyorsunHayırlı sahurlar arkadaşlar basit bir saat yaptım usbden çalışan odada saat yoktu gece zor oluyordu bakmak
Hayır ,yokGelişme var mı?
uzun zamamdır yoktum bakalım evdeyim artıkGelişme var mı?
hosgeldin.. yabanci bir forumda paylasilmis kapali sistem calisan tv portal calismasi var ilgini cekerse, incelemek istersen paylasayim..uzun zamamdır yoktum bakalım evdeyim artık
olur tabikihosgeldin.. yabanci bir forumda paylasilmis kapali sistem calisan tv portal calismasi var ilgini cekerse, incelemek istersen paylasayim..
proje hakkında gelişme var mıolur tabiki
Var diye biliyorum ,ama herkesin yapabileceği bir durum olmadığından yayınlanmadı diye de hatırlıyorum(kesin olmamakla birlikte)proje hakkında gelişme var mı
Ben de bir kaç aydır vestel ile ilgili bu tarz şeyler ile ilgileniyorum, şu an portal linkleri ilgimi çekiyor. sizin örnek olarak güncel ve önerdiğiniz bir portal var mıVar diye biliyorum ,ama herkesin yapabileceği bir durum olmadığından yayınlanmadı diye de hatırlıyorum(kesin olmamakla birlikte)
Yok maalesef ,hepsini tek tek deneyebilirsin ,kart nedir tvdeki,?Ben de bir kaç aydır vestel ile ilgili bu tarz şeyler ile ilgileniyorum, şu an portal linkleri ilgimi çekiyor. sizin örnek olarak güncel ve önerdiğiniz bir portal var mı