Vestel tv file manager and dual os tavsiye çalışması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
incelemeye deger..
Şimdilerde debug server ile uğraşıyorum ,başaramadım ama ,mutlaka yaparım diyorum ,64 bit debian indirdim ,bir ara üşenmezsem diski tekrar ayırıp hiç olmazsa 30gb yer açıp sadece bunun için 64bit sistem kuracağım bakalım :)
Linki kaydettim favorilere ,biliyordum ama bu muydu hatırmalıyoum silmiştim çünkü laptoptan ,iyi oldu tekrar :ok

Son düzenleme:
hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
Bu bölümler HTML API Komutları hakkında bilgi verir ve OIPF API ve RS232 / LAN Komutları içerir. xxx ve bu belgede geliştirilen RS232 / LAN Komutları, RS232 / LAN komutlarının tanım, parametreler ve dönüş değerleriyle birlikte nasıl kullanılacağını açıklar.

OIPF ve RS232 / LAN Komutları arasındaki fark, telekom 1986 portu üzerinden HTML ve JavaScript ile RS232 eklenti çağrılarıdır. Öte yandan, OIPF belgesi daha ayrıntılı bilgi için araştırılabilir. Ek olarak, RS232 / LAN Komutları hakkında ayrıntılı bilgileri her platform için HTML Uygulaması SDK sayfasında aşağıdaki bağlantılardan bulabilirsiniz:

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Bu bölümler HTML API Komutları hakkında bilgi verir ve OIPF API ve RS232 / LAN Komutları içerir. VESTEL ve bu belgede geliştirilen RS232 / LAN Komutları, RS232 / LAN komutlarının tanım, parametreler ve dönüş değerleriyle birlikte nasıl kullanılacağını açıklar.

OIPF ve RS232 / LAN Komutları arasındaki fark, telekom 1986 portu üzerinden HTML ve JavaScript ile RS232 eklenti çağrılarıdır. Öte yandan, OIPF belgesi daha ayrıntılı bilgi için araştırılabilir. Ek olarak, RS232 / LAN Komutları hakkında ayrıntılı bilgileri her platform için HTML Uygulaması SDK sayfasında aşağıdaki bağlantılardan bulabilirsiniz:
Tamamdır :ok
İyi geceler bu arada ben kaçar :)

ytigi Çevrimdışı

ytigi 

VIP
4 Nis 2019
510
37
Tvnin kendisinden ekran üzerinde terminal açtım direk ftp açma yada tel net açma yapa bilirmiyiz 1986 dan :)

Birde anakart üzerinde sata portu var ama jackları yok dahili ssd işine girmiştim ben ☺️
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

mb9xx larda mb110 oluyor ama mb2xx de ben basaramadim,önce toolbox ile aktif yapacaksin
Yok yoknsayın hosbulduk terminali tv ekranında açtım ben pc olmadan

Direk terminal komutu nedir toolboxtan tv ye giden o laızm

ytigi Çevrimdışı

ytigi 

VIP
4 Nis 2019
510
37
Hayırlı sahurlar arkadaşlar basit bir saat yaptım usbden çalışan odada saat yoktu gece zor oluyordu bakmak :)

1587685430318406863653886896807.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt