teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
Nick olayına girmeyeyimAynen katılıyorum sayın teraspy donanımdan tanışıyoruz aslında ?ayyıldızdanda sadece nickim farklı sizin mips işlemciler aslında daha sağlamlar hız olarak düşük olsalarda gerekli yazılım sadece işlemcinin %47sini bile kullanmıyor bunun sebebide uzak doğuyu Türkçeye çevirmek kodları
Evet ,hız olarak düşük ama ,gerçekten sağlam yapıları var,aslında kullanıcı pek anlamaz hız olayını
İşin gerçeği ,ben de bazı şeyleri unutmuştum aslında ,şu uydu yazılım işine girmeseydim tvde dvbapi ile uğraşacaktım ,ama bıraktım artık apiyi falan yoruldum desem yalan olmaz
Sen şu işin testlerini bitir bakalım hele .
Bir ara tvdeki Hbbtv ye takmıştım ,kanalı değiştirince nasıl anlıyor bunu diye ,ki dvbapi için başlangıç olabilirdi ,aslında eskisi gibi de değilim artık ,bu da bir gerçek.
Bugün csky server kurayım dedim (gx işlemci için) sabahtan beri onunla uğraştım ,hanım" kafayı yiyeceksin ,bırak artık" deyince bıraktım ki gerçekten kafayı yiyecektim ,neden olmadı diye ,meğer dosya 64 bitlikmiş ,ben eski kafa ya ,G50 32 bit linux kurdum,neyse konunu dağıtmayayım