Vestel tv file manager and dual os tavsiye çalışması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ytigi Çevrimdışı

ytigi 

VIP
4 Nis 2019
510
37
Merhaba saygı değer forum arkadaşlarım, öncelikle forumda yaptığımız çalışmaları vestel izliyor sanırım üzerinde çalıştığımız projeleri ilgilendiren vestelin destek sayfalarını kapandığını gördüm özelliklede bizim bir kaç arkadaşla uğraştığımız konularda...

Bende onlara inat kendi yapamadıkları şeyleri taktim etmek istiyorum.

Tavsiye v1 file manager
1587508605639546170704311588749.jpg

Dual os ile herhangi bir tvnin işletim sistemini vestel üzerinden çalıştırma

15875087235234927387116840827843.jpg

Ben firefos os ile mozzillada emu yapıyorum arkadaşlar bitirğinde İnş hem hız olarak hemde kullanmış olarak mb1xx serisi tvlere android tvler den daha fazla cazibe katacağı ı düşünüyorum bluethout ile telle bağlanma arama yapabilme gibi bazı özelliklerinde ekliyorum bu sayede tavsiye forum üyelerinden naız arkadaşlarımız ile hayal ettiğimiz portal olayına gerek kalmıyacak gibi :) saygı değer vestel bunuda izliyorsan sen daha iyisini yap destek sayfslsrımızı mühendislerine kapattıracsğınıza paylaştığımız videolarda ekranda gözüken lpg server dblerini fsrk edemiyecek mühendis arkadaşlar kalkmışlar burada okyhp destekleri siliyor hiç yakıştıramadım bizler burada yerli üretimi teşvik için milli bütçe kazansın diye develop yapıyoruz hemde bedavaya..

ytigi Çevrimdışı

ytigi 

VIP
4 Nis 2019
510
37
Benim anlamadığım kısım Firefox OS'u nasıl entegre ettiniz? Mevcut yazılımın üstünde mi çalışıyor?
Zor kısım işletim sistemi değil file manager entegrasyonu oldu armv7 ve mb9xxx serilerinin çekirdekleri çalıştırıyor sadece mb1xxx daha iyi renderleme yaptığı için biraz daha hızlı zamanında ps2 şeri düşünün zamanla file manager sayesinde kırılmadık yeri kalmamıştı

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Sayın tera spy aslına bakarsanız sizinkiler de daha iyi çalışacak gibi ?
Testlerini bitir bakalım da ,not vereyim. (gerçi ben artık geçen yüzyıldan kalma oldum gibi ama :) )

Zaten ben de dosya manejeri ile fark etmiştim ,şimdi siyah ekran çıkıyor ,o zamanlar beyaz ekranda siyah font ile çıkmıştı ,nede olsa el de alışık ve yallahhh :kiskis

ytigi Çevrimdışı

ytigi 

VIP
4 Nis 2019
510
37
Uygulamalar birer web sayfası gibi mi peki?
Çalışma performansını görmeden ne desem yalan olur.
Bu donanımlara smart çok bence.
Vestel ayrı kutu yapmalıydı zamanında smart işini.

Herhangi bir roku veya diğer tvler deki gibi. Çakılıyor şuan samsunglardan daha hızlı diyebilirim biraz daha çalışıp üzerinde videosunu çekeceğim mips işlemciler de htmş dosyaları daha hızlı açılıyor bu arada vestelin yanlışı ramç küçük tutup ram kullanımı fazla harcaması bufferowerlow hatası yüzünden çoğu tvsi İnternete takılıp yeniden başlıyor bu yüzden tvnin kendi işletim sistemini sadece manager açmak için kullanıp kapattığında sistem hızlı çalışıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Testlerini bitir bakalım da ,not vereyim. (gerçi ben artık geçen yüzyıldan kalma oldum gibi ama :) )

Zaten ben de dosya manejeri ile fark etmiştim ,şimdi siyah ekran çıkıyor ,o zamanlar beyaz ekranda siyah font ile çıkmıştı ,nede olsa el de alışık ve yallahhh :kiskis

Estağfurullah sayın teraspy sizden alacağımız bilgiler var saha antika herzaman değerlidir :p

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,960
Herhangi bir roku veya diğer tvler deki gibi. Çakılıyor şuan samsunglardan daha hızlı diyebilirim biraz daha çalışıp üzerinde videosunu çekeceğim mips işlemciler de htmş dosyaları daha hızlı açılıyor bu arada vestelin yanlışı ramç küçük tutup ram kullanımı fazla harcaması bufferowerlow hatası yüzünden çoğu tvsi İnternete takılıp yeniden başlıyor bu yüzden tvnin kendi işletim sistemini sadece manager açmak için kullanıp kapattığında sistem hızlı çalışıyor

Onlar bence piyasadaki en ucuz komponentleri kovalamaktan vazgeçtiği gün daha iyi yerlere gelecektir. :kiskis

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65

Estağfurullah sayın teraspy sizden alacağımız bilgiler var saha antika herzaman değerlidir :p
Teşekkür ederim ama :p dil çıkartmak demektir,eski yılların forumcusu olduğumu da belirteyim :)
Bizim tvlerde dosya sistemi şişkin ,aslında tüm vestellerde şişkin ,mesela mb97 de 3 yedekleme var ,gerçi dosyalar çok yer tutmuyor ama ,internet olanı şişiyor zamanla ,düşün bu birde 3 adet :)
Birde derlerken çok fazla uygulama da eklenmiş, kullanılmayan,gereksiz uygulamalar ,boş dosyalar.

ytigi Çevrimdışı

ytigi 

VIP
4 Nis 2019
510
37
Teşekkür ederim ama :p dil çıkartmak demektir,eski yılların forumcusu olduğumu da belirteyim :)
Bizim tvlerde dosya sistemi şişkin ,aslında tüm vestellerde şişkin ,mesela mb97 de 3 yedekleme var ,gerçi dosyalar çok yer tutmuyor ama ,internet olanı şişiyor zamanla ,düşün bu birde 3 adet :)
Birde derlerken çok fazla uygulama da eklenmiş, kullanılmayan,gereksiz uygulamalar ,boş dosyalar.

Aynen katılıyorum sayın teraspy donanımdan tanışıyoruz aslında ?ayyıldızdanda sadece nickim farklı sizin mips işlemciler aslında daha sağlamlar hız olarak düşük olsalarda gerekli yazılım sadece işlemcinin %47sini bile kullanmıyor bunun sebebide uzak doğuyu Türkçeye çevirmek kodları

Aynen katılıyorum sayın teraspy donanımdan tanışıyoruz aslında ?ayyıldızdanda sadece nickim farklı sizin mips işlemciler aslında daha sağlamlar hız olarak düşük olsalarda gerekli yazılım sadece işlemcinin %47sini bile kullanmıyor bunun sebebide uzak doğuyu Türkçeye çevirmek kodları

Birde sizde sınırlıyım halla ☺️

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt