teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
Sonlarda "ses ayarı" olunca aklım kulaklığa gittiMücadele bluetooth kulaklık içindi. ?
Sonlarda "ses ayarı" olunca aklım kulaklığa gittiMücadele bluetooth kulaklık içindi. ?
BT kulaklıkla dinleyenler bir cevap verirler mutlaka ,bendeki tvler eski olduğundan deneyemiyorum maalesef ,belki de profildeki BT ,içinde bulunan "unknown" kısmı onunla alakalıdırMerhabalar ilgili başlık bulamadım, buradan sormak istedim, bluetooth tv bağlantısında ses gecikmesini halledemedim anakart mb130 tv yazılım v5. 34.14 tvde böyle bir ayar bulamadım, arkadaşımın grundig tv si var ona gördüm sanki gecikme ayarı yapabiliyordu
Eski tv nin profillerini alıp incelemek lazım ,eski tv dediğin hangi kart kullanılmış acaba ? (Diğer konudan devam edelim )merhaba. Eski Vestel televizyonumuzda, ağır işiten annemiz bluetooth kulaklık ile film izlerken, bizler tv hoparlöründen sesi alıyorduk. Regal 58RH0LU aldım (anakart mb230) bu tv de bluetooth kulaklık ile bağlantı yapıldığında TV hoparlörlerinin sesi tamamen kapanıyor. Bunu nasıl eski tv deki gibi yapabiliriz?
Vestelin mb90 ve mb100 kartlı her iki televizyonunda da sorun olmuyordu.Eski tv nin profillerini alıp incelemek lazım ,eski tv dediğin hangi kart kullanılmış acaba ? (Diğer konudan devam edelim )
Merhaba aynı tv ve ayni sorun bende de var. Kulaklik sesi aşırı yüksek herhangi bir ayar da yok sesi kulaklik seçiyorum ses seviyesini değiştiriyorum hiçbir değişiklik yokTemmuz ayında 58u9400 aldım, Bluetooth kulaklık ses seviyesi TV'nin kulaklık ses seviyesi bölümünden degistirilebiliyordu, güncelleme sonrasi ise Bluetooth kulaklık ses seviyesi sonda hep ve kulaklık ses seviyesi ayar bölümünden kısinca tepki vermiyor, servis diyorki zaten ses kulaklıktan kısılır ,tvden kisilmaz yok öyle bişey diyor, iyi güzel de biz napcaz, bı yardım ederseniz sevinirim
TV ve Kulaklığı manisaya yolladılar bugün.Bakalım ne olacak