TV ve Kulaklığı manisaya yolladılar bugün.Bakalım ne olacakRica ederim ne demek baş ağrıtmak sevgili nctemiz ,ben onun için yazmadım zaten,çünkü sende çok uğraşmıştın BT ses için
Bende böyle düşünüyorum umarım yanılırız
TV ve Kulaklığı manisaya yolladılar bugün.Bakalım ne olacakRica ederim ne demek baş ağrıtmak sevgili nctemiz ,ben onun için yazmadım zaten,çünkü sende çok uğraşmıştın BT ses için
Bende böyle düşünüyorum umarım yanılırız
Umarım yıllar sonra BT kulaklık sesinin ayarlandığı bir yazılım derleyebilirler sayendeTV ve Kulaklığı manisaya yolladılar bugün.Bakalım ne olacak
Tv neyse de kulaklık kötü oldu.Kulaklıksız kaldım .İnşallah hadi bakalım.Kaç günde gelir acaba ?Umarım yıllar sonra BT kulaklık sesinin ayarlandığı bir yazılım derleyebilirler sayende
Bende merakla bekliyorum cevabı
Hatırlatman iyi olduAynı durumdan muzdaribim mb230 BT ses ayarı yapamıyorum. Hala bir çözüm bulunamadı mı?
teraspy T Triquetra F fikoloji
Evet hocam biraz uğraştım profile dosyasından açmak için ama sadece commonvolcontrol diye bir parametre alakalı gibi geldi bana. Maalesef True olarak editlesemde değişen bir durum olmadıHatırlatman iyi oldu
Huuu, T Triquetra ,kulaklık için neler yapıldı ,15 ocakta yazmıştık burada
Evet hocam biraz uğraştım profile dosyasından açmak için ama sadece commonvolcontrol diye bir parametre alakalı gibi geldi bana. Maalesef True olarak editlesemde değişen bir durum olmadı
mb230 profile dosyaları
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ha bu arada aslında ben çözüm buldum
Zamannında 80 tlyeZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
şu cihazdan almıştım. İstediğim kulaklığı takabiliyorum.
En ucuzundan evde köşede kalmış bir kulaklığı aldım. Ses çıkış deliklerini hafifçe japonla yapıştırdım. Ses azaldı. Sonra fanın altına koyup iyice kuruttum. Kulağa yapışmamamsı için ses %60 oranında azaldı.
teraspy
Maalesef sonuç olumsuz hocam,hwprofile.bin içerisindeki Audio Settings / LineoutHeadphone / FixedVolumeThroughLineout / TRUE olarak denermisin şuan bende tv yok deniyemiyorum. Kullanırken ses menüsünden Line out Head phone seçeneğini açarak deneyin.
Beni ilgilendirmezMaalesef sonuç olumsuz hocam,
teraspy üstadım bu işe bir el atsanız
Maalesef üstadım olmadı hatta cihaz ayarları alıyor mu diye wink animationı kapattım.''kapandı"Beni ilgilendirmez
Şakaydı tabii
Aslında sw içinden doğrusunu yapmışsın , "CommVolControl" değeri " true" olacak ,o kadardı.Ya usb seçiyor yüklemek için veya başka bir sıkıntı var ,ama yüklediğin sw profilde halen false olarak görünüyor ,onu true yap ,üstteki "disket" resmine tıklayıp kaydet önce ,sonra Profile isimli klasör yarat ,yaptığın sw_profileyi içine kopyala,ve menü+4+7+2+5 usb operations ile yükle bakalım
Bunu nasıl fark etmemişimAynı durumdan muzdaribim mb230 BT ses ayarı yapamıyorum. Hala bir çözüm bulunamadı mı?
teraspy T Triquetra F fikoloji
Estağfurullah emmi hepimize taş çıkartırsın,sen bu camiaya lazımsın.Bunu nasıl fark etmemişim
BT maalesef olmaz ,ben kulaklık olarak düşünmüştüm hep ,neden olmaz diye konuyu tekrar okuyunca çıktı ortaya ,eh sevgili PsyPsy ,sonunda ihtiyarladığımı hatırlattın ya bana ,alacağın olsun
Bunu nasıl fark etmemişim
BT maalesef olmaz ,ben kulaklık olarak düşünmüştüm hep ,neden olmaz diye konuyu tekrar okuyunca çıktı ortaya ,eh sevgili PsyPsy ,sonunda ihtiyarladığımı hatırlattın ya bana ,alacağın olsun