Rica ederim önemli değil bende sizinle beraber yeni şeyler öğrenmiş oluyorum.Baska edid editor programina baktim ama ise yarar bir program yok.Forumda yapilan hdr mb130 anakartta yapilmis mb120 e olma ihtimalini bilmiyorum.Ftp den düzenlenmiş edid dosyasını attım tvye ancak maalesef değişen bir şey yok, vazgeçtim ne yapalım olmuyor demek ki, hosbulduk çok emek verdin destek oldun varol
Mb120 yapanlar vardı gibi ama ben bezdim vazgeçtim sağol emeklerin içinRica ederim önemli değil bende sizinle beraber yeni şeyler öğrenmiş oluyorum.Baska edid editor programina baktim ama ise yarar bir program yok.Forumda yapilan hdr mb130 anakartta yapilmis mb120 e olma ihtimalini bilmiyorum.
Asagidaki resimlerde mb230 dan alınan edid dosyası içeriği var kıyaslamaniz açısından paylaşayım.
Problem edid dosyasinda degil,dosya tv ye ne usb ile ne de ftp ile yüklenebiliyor, daha dogrusu yükleniyor ama tv kaydetmiyor.Sitede ki dosya yefe78 mb130 icin paylasmis ,dosyayi deltacast ile acip kontrol etmek veya düzeltmek mümkün degil.Emin olmamakla birlikte yüklenen dosya bir sekilde diger panel dosyalari ile tekrar eski haline döndürülüyor olabilir.Bu arada mb120 deki paneller edid dosyasina göre gercek 4k cözünürlüge sahip degil görünüyor, UHD 3840x2160 cözünürlüge sahipler,Gercek 4k cözünürlügü 4096x2160 pixel,belki asil problem bundan kaynaklaniyorda olabilir.Aragorn forumda hazır edid dosyası vardı diye hatırlıyorum. Onlardan birini yüklemeyi deneseydiniz? En kötü orijinali geri yükler geçersiniz.
Problem edid dosyasinda degil,dosya tv ye ne usb ile ne de ftp ile yüklenebiliyor, daha dogrusu yükleniyor ama tv kaydetmiyor.Sitede ki dosya yefe78 mb130 icin paylasmis ,dosyayi deltacast ile acip kontrol etmek veya düzeltmek mümkün degil.Emin olmamakla birlikte yüklenen dosya bir sekilde diger panel dosyalari ile tekrar eski haline döndürülüyor olabilir.Bu arada mb120 deki paneller edid dosyasina göre gercek 4k cözünürlüge sahip degil görünüyor, UHD 3840x2160 cözünürlüge sahipler,Gercek 4k cözünürlügü 4096x2160 pixel,belki asil problem bundan kaynaklaniyorda olabilir.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Aynen öyle oluyor filezilla da düzenlediğim edid dosyası görünüyor boyutu orijinal den daha büyük ama kontrol etmek için tekrar tv den çektiğimde orijinal dosya geliyorProblem edid dosyasinda degil,dosya tv ye ne usb ile ne de ftp ile yüklenebiliyor, daha dogrusu yükleniyor ama tv kaydetmiyor.Sitede ki dosya yefe78 mb130 icin paylasmis ,dosyayi deltacast ile acip kontrol etmek veya düzeltmek mümkün degil.Emin olmamakla birlikte yüklenen dosya bir sekilde diger panel dosyalari ile tekrar eski haline döndürülüyor olabilir.Bu arada mb120 deki paneller edid dosyasina göre gercek 4k cözünürlüge sahip degil görünüyor, UHD 3840x2160 cözünürlüge sahipler,Gercek 4k cözünürlügü 4096x2160 pixel,belki asil problem bundan kaynaklaniyorda olabilir.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Aktif etmek mb120 için mümkün değil maalesefArkadaşlar forumda yeniyim. Vestel 120mb anakartlı televizyonuma Amazon prime video özelliği eklemem mümkünmüdür? yardımcı olursanız sevinirim. Bu toolbox nedir nasıl yapılıyor bilmiyorum.
Hocam toolbox nasıl indirilecek bu konuda yardımcı olurmusunuz.Arkadaşlar buyrun.
Türkiye'de kullanımı mümkün mü bilemiyorum, ama Amazon Alexa servisi üzerinden TV'yi yönetebilmenizi sağlayacak modlamayı yapabileceğiniz güncellenmiş Vestel Toolbox uygulamasıni ekliyorum.
Yönetici arkadaşlar ilk mesaja ekleyebilirlerse çok güzel olur.
NOT:
İlk mesaja eklenmiştir
Hocam toolbox nasıl indirilecek bu konuda yardımcı olurmusunuz.
Seq TV var elimizde sürüm 97 görünüyor.ben klasörleri birbiriyle bagdastiramadim. Netflix yüklü gösteriyor ama ikon yok ve Explorer üzerinden açsak da videolar açmıyor sorun nedir acana5