huseyinguler0707
Yeni Üye
- 19 Eki 2018
- 49
ado üstad cevaplamadı reis daha. ondan sonra karar vericez.Ado üstad ne derse o.
ado üstad cevaplamadı reis daha. ondan sonra karar vericez.Ado üstad ne derse o.
Marka takıntınız yok ise bu modellerin her ikisini de almanızı önermiyorum.Eksisi biraz fazla gibi. Teşekkürler.
Ado üstad ne derse o.
üstad peki grundig marka önerir misin benim baktığım modellere göre.Teşekkürler. Diğer yazdığınız modeli de incelicemMarka takıntınız yok ise bu modellerin her ikisini de almanızı önermiyorum.
Önce 49R7020U modeli incelemenizi rica ediyorum.
Büte uygun ise 49UJ630
üstad peki grundig marka önerir misin benim baktığım modellere göre.Teşekkürler. Diğer yazdığınız modeli de incelicem
Slm
49ud8400 kullaniyorum.fiyatina gore idare eder.
Artilari
1 4k goruntu kalitesi mukemmel
2 Hd yayin goruntusu son gelen 25.1 yazilimi biraz duzeltilmis.takintili iseniz can sikar
3 ses iyi yeterli
4 izleme acisi sorun yaratmiyor gayet iyi
5 youtube netfilix ip tv sorunsuz cok seri
6 kullanimi cok basit kolay
Eksileri
1 beyaz ve hareketli sahnelerde dikey ve yatay bulutlanma
2 renkler dogal degil
3 arasira kilitlenir
4 acilir kapanmaz(cozum fisi sok tak)
5 kapanir acilmaz(cozum fisi sok tak)
6 wifi direkt de kumanda calismaz asiri agirlasir
7 bluetooth baglantisinda cihazi surekli eslestirmen gerekir
8 bazen yaptigin goruntu ayarlarini kaydetmez
9 bazi video formatlarini desteklemez
10 net browser kullanilamaz derecede .insani kanser eder
Vs vs vs...
Şahsi görüşüm salon için üst model alınmaz.Bazı olgunlaşması gereken yönleri var vestelin yazılım , yazılım desteği , yeni benimsenmiş teknolojiler , en önemlisi smart özellikleri gibi.Yani salonda film izlerim smart özelliği ni dibine kadar kullanırım derseniz üzülürsünğz naçizane yorumum bu yönde.En basitinden yıllar önce çıkmış 30 liralık uydu alıcısında olan pvr özelliği bile yok.Niye vestel tv başına atıyorum 1 dolarlık lisans bedelini ödemeyi maliyet buluyor.
Ha benim salonda 47pf9090 var zamanın efsane modeli ışık sızması smart aptalllığı filbox cı+ modül hatası gibi birkaç skıntı dışında memnunum.
Mutfakta 22 inç var memnunuz.
anneneme 102 ekran aldım memnun.
arkadaşa vestel üretimi hi level aldık a101 den memnun.
Kısa ve öz amacınız tv izlemekse alın gitsin yaygın servis ağı yazılım ve kumanda düzeni kolaylığı başarılı renk tonu sizi mutlu eder.
Aradığınız üst seviye özellikler ise başka markalara bakın derim.
47pf9090 nı 2013 te aldım yıl olmuş 2018 hala benzer sıkıntıların devam etmesine anlam veremiyorum.
Smart harici panel yönünden Vestel'in üst modellerde fazla eksiği olduğunu düşünmüyorum açıkçası.
Teknoloji üreten LG, Samsung, Sony, Philips elbette öne geçer ama iş iki model arası kıyasa indiğinde sonuç pratikte fazla fark varsa pahalı olan ithal ürün tercih edilebilir diye düşünüyorum.
Yani görüntüler birbirine yakınsa, gidip ithal bir firmaya kafadan 500-1000 lira civarı fark vermenin anlamı yok bence.
Ki Smart konusunda bence hiçbir firma işi rayına oturtabilmiş değil.
İşlemciler güçlenmedikçe değişen fazla birşey olmaz bence.
Zira WEBOS, Tizen kullanan LG-Samsung bile kanal geçişinde hemen hemen aynı süreyi veriyor.
Durumumuz el verseydi sizin 9 seriden alacaktım zamanında.
7 serisini aldık maalesef. Smart harici uydu vs. konusunda tatminkar.
zaten hocam yorumumu da bu yönde yaptım amaç sadece görüntüyse alınır.Ancak insanlar salonlarına aldıkları tv lerde genelde film izleyip , smart özelliklerinden faydalanıp , playstation oynamak için alıyorlar bu yönde panelleride bazen yetersiz kalıyor. Ses olarak hala iddalı değilller ne bileyim harmon kardon dolby destekli hoporler yok.Bekoda bile sundbar tadında ses veren modeller var.Ki bu yönde benim tv den memnun olduğum yönlerden birisi sestir gerçekten yüksek ses çıkışı var 2+1 destekli dahili subwoofer lı .Ancak nedense vestelin özellikle orta segmentte ürünleri sesleri cılız ve tiz çıkıyor.Ayrıca efektte yok.
Dediğim gibi amaç görüntüyse alınır.
Benim tvdeki ışık sızması bulutlanma aynen kabul ediyorum lg nin suçu.Benim tv nin orijinal tasarımı lg nin kendi modeli çercevesiz bir modelini amcamın oğlu almış panel aynı olduğu gibi ışık sızması ghosting hepsi onda da vardı.
Ses konusunda size katılıyorum. Zamanında yeterince burada dile getirmiştim.
PS için bence yeterlilik panelle alakalı. Üst modeller hakkını verir bence. VA panel olsun yeter ki.
LG paneller IPS yapıya sahip.
katılıyorum hocam.Vestel eksikliklerini giderse panel üretmesede büyük üreticilere kafa tutacak kapasitede.Ancak kendileri daha çok oem üretici olma yolunda ilerlediklerinden nasılsa satıyoruz mantığındalar.Toshiba gibi markalarda fason üretimi yaptırdığına kaptırdılar kendilerini.