Vestel Smart TV ile iptv nasıl seyredilir?

R Çevrimdışı

Rss0061

Yeni Üye
18 Ara 2017
11
Cvp: Vestel Smart TV ile iptv nasıl seyredilir?

Ado' Alıntı:
tostos59' Alıntı:
Vestel Smart TV ile hangi uygulamalarla iptv izleme sansımız var acaba bilen varsa bilgi verebilirmi :)uvar: :)uvar:

ott player ile kullanan üyelerimiz vardı, denedinzi mi acaba?

Hocam böyle bı hata alıyorum ssiptv den program açılmıyor. Yardım edebilir misiniz

IMG_20171226_203931.jpg

teknolojix Çevrimdışı

teknolojix 

Aktif Üye
31 Eki 2017
273
geçte olsa tekrar bu hatayla ilgili karşılaşan arkadaş olursa dip not olsun..
"An error occurred while loading..."
yani "Yükleme sırasında bir hata oluştu ..." mesajı için
SSİPtv forumlarında derki Uygulamayı yeniden başlatmanız yeterlidir. RC'nizde (kumandada) geri (back) düğmeye basın ve uygulama kapatılana kadar birkaç saniye basılı tutun. ara ara bu ssiptv den kaynaklı tvden değil sadece bilgilendirme olsun.

E Çevrimdışı

Ekoo37

Aktif Üye
11 Ocak 2018
66
ssip tv uygulaması vestele geldi ancak kanallar belli bir süre sonra donuyor vlc playerda küçük bir ayar yaparak takılmadan izliyorum ama ssiptvde olmuyor sizlerde durum nedir bunun bir ayarı varmıdır

teknolojix Çevrimdışı

teknolojix 

Aktif Üye
31 Eki 2017
273
ssip tv yi iki gündür takılma oluyormu diye takip ettim ki ayrı ayrı vestel 9100  iki tvde açıkcası takılma olmadı bilginize ..ama bu ay ortasını gecerse akk den hız düştüğünden genelde diger vlc siptv ssiptv dede genelde karşılaştığım durum takilma ile yayinda ayni sahnenin tekrar tekrar gidip gelmesi vs. gibi.

E Çevrimdışı

Ekoo37

Aktif Üye
11 Ocak 2018
66
teknolojix' Alıntı:
ssip tv yi iki gündür t akılma oluyormu diye takip ettim ki ayrı ayrı vestel 9100  iki tvde açıkcası takılma olmadı bilginize ..ama bu ay ortasını gecerse akk den hız düştüğünden genelde diger vlc siptv ssiptv dede genelde karşılaştığım durum takilma ile yayinda ayni sahnenin tekrar tekrar gidip gelmesi vs. gibi.
İnternetdede baktığım yorumlara göre takılma yaşayanda var yaşamayanda var tam çözemedim açıkcası sizin test etmenizde bana yol göstericek vlcde dediğiniz gibi tekrar gidip gelme şekllinde oluyor bu arada siz free ipdemi denediniz ben free de denedim donma yaşadım duruma göre ücretlide alabilirim ama bu donma olayı canımı sıktı.

teknolojix Çevrimdışı

teknolojix 

Aktif Üye
31 Eki 2017
273
açıkcası free herzaman buluyorum kodi de sırf oda aklıma geldi bi arkadaşa hem tv sahibi yapınca hemde ucretli iptv yukledik arti sikinti olup olmadigiyla ilgili bendede yukledik test amacli gayet iy ve hizliydi ama olasiliklara bakarsak tabikide server kalitesi net kalitesi vs etkiliyor dogrudur. hatta samsung dada siptv ile ssiptv ve ottplayerdada ayni listeyi kontrol ettim gayet başariliydi..

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
teknolojix' Alıntı:
açıkcası free herzaman buluyorum kodi de sırf oda aklıma geldi bi arkadaşa hem tv sahibi yapınca hemde ucretli iptv yukledik arti sikinti olup olmadigiyla ilgili bendede yukledik test amacli gayet iy ve hizliydi ama olasiliklara bakarsak tabikide server kalitesi net kalitesi vs etkiliyor dogrudur. hatta samsung dada siptv ile ssiptv ve ottplayerdada ayni listeyi kontrol ettim gayet başariliydi..

Şu ssıptv ile ilgili oldukça bilgi eksiğim var bu nedenle yazışmalarınızı sürekli takip ediyorum.

Elinize sağlık.  :ok:

M Çevrimdışı

mesutank 

Süper Üye
4 Şub 2018
656
45

Ado' Alıntı:
teknolojix' Alıntı:

Şu ssıptv ile ilgili oldukça bilgi eksiğim var bu nedenle yazışmalarınızı sürekli takip ediyorum.

internette dolasan m3u listelerinin cogu free oldugu icin yayinin kopmasi gayet dogal.test icin kendi m3u listemi olusturdum .ornek trt nin ip adreslerini m3u list yapip tv ye attigimda sorunsuz ve hd kalitesinde yayin alabildim...

The_SreT Çevrimdışı

The_SreT 

TFC Team
18 Kas 2017
4,324
Smart tv yi karıştırırken Vewd App Store diye bir uygulamaya denk geldim , bu uygulamaya girerek ss iptv ve ott player uygulamalarına direkt giriş yapılabiliniyor.

590611d6dba10921411343389586126a.jpg

f07530236f075760cd034801555f39c7.jpg

8817cc9affc6ac4a3da46abca094bf45.jpg

I Çevrimdışı

Iz_for

Aktif Üye
25 Eki 2017
206

mesutank' Alıntı:
Ado' Alıntı:

internette dolasan m3u listelerinin cogu free oldugu icin yayinin kopmasi gayet dogal.test icin kendi m3u listemi olusturdum .ornek trt nin ip adreslerini m3u list yapip tv ye attigimda sorunsuz ve hd kalitesinde yayin alabildim...
Hocam selamlar oluşturdugunuz listeyi paylaşabilir misiniz 
Birde nasıl liste oluşturdugunuzu tarif eder misiniz @mesutank

M Çevrimdışı

mesutank 

Süper Üye
4 Şub 2018
656
45

Iz_for' Alıntı:
mesutank' Alıntı:
Hocam selamlar oluşturdugunuz listeyi paylaşabilir misiniz 
Birde nasıl liste oluşturdugunuzu tarif eder misiniz @mesutank

slm olusturdugum trt list assagıdadır saygılarımla  ssiptv list trt ( trt1,trt belgesel,trt cocuk)

https://drive.google.com/file/d/1vblMZfXFfJ9JimbPMSNzjD0xKLi_39qu/view?usp=sharing

ParTaa Çevrimdışı

ParTaa 

Yeni Üye
20 Mar 2018
14
32
Bu vintera ile iptv izlenebiliyor mu kendi dosyalarimizi yukleyip ottplayer sekli

Geri
Üst Alt