İP TV konusu çok çetrefilli en kıralıyım diyen alette bile net hızı iy olmadıkça (internet sağlayıcı kaliteside ayrı) ve AKK tamamen sınırsız olmadıkça (bende 50 mbit ve 200gb akk olmasına rağmen) ciddi sıkıntı kaldıki free ip tv lerden hariç üretli iptv lerdede sağlayıcının size sunduğu hizmette bi okadar kaliteli olmalı birçoğundan denemişliğim ve para kaptırdıklarım ayrı olarak
)) haksız yere elde ettiğim hatta hak geçen bir konuda hakkaniyetten bahsetmekte ironik olcağından hakkınıda arayamayısun buda bedeli
))) en azında şimdiilik akıllanıp parasını verip kalitelide olmasada ücretli bir platformdan yayına almayla aynı paraya denk geldi şimdilik fiilliyiz
)) iki tvdede gönül isterki üyelik ücretleri düşük olsun bukadar kaçak yayın izlettireceklerine makul fiyatla inan izletebilinir BENCE diyorum neyse derin konu
))
samy ve vestelde ikisindede denedim uygulamalarda mutlaka farklar var şüphesizde
ott player i acıkcası vestelde ben bulamadım web browser dan izliyosalar ayrı ama
uygulaması olan bi ventura ve ss ip tv uygulaması var billiğim şimdilik ikiside fazlasıyla iş görüyor ..
ott player avantajı pc telefon ve tvde buyuk kolaylık tabikide
sadece şahsi fikrimdir saygılar sss