Vestel Smart TV ile iptv nasıl seyredilir?

The_SreT Çevrimdışı

The_SreT 

TFC Team
18 Kas 2017
4,341
Ücretli iptv üyelik almadıkca oda sağlam kişilerden , bu sistemden verim alınmaz. İnternetten günlük free listeler bulunabilir ama onlarda ya donacaktır yada 20 saniyede 30 saniyede bir kapanıp açılacaktır. Sağlam bu işi dürüst bir şekilde yapan birini bulup üyelik alınması gerekli , yoksa gerisi hikaye. Benim yukarıda resmini koyduğum bein sports free yayındı , ertesi gün kapandı zaten. Bu tür free listelere google turkey iptv playlist yazarak ulaşabilirsiniz.

barbarosso Çevrimdışı

barbarosso 

Aktif Üye
7 Eki 2017
346
The_SreT; ücretli ip tv hizmeti veren bir siteden test için m3u dosyası aldım.gerçekten işin püf noktası iyi bir server.hiç kesintisiz denebilecek şekilde izledim.teşekkür ederim.

The_SreT Çevrimdışı

The_SreT 

TFC Team
18 Kas 2017
4,341
Aynen sağlam , sağlıklı birinden playlist aldığında hiç bir sorun yaşamazsın. Yalnız şunada dikkat et , internetten araştır. Ücretsiz olan test yayın gayet iyiyken , ücret ödeyip aldıktan sonra yayınlarda sıkıntı yaşayanlar oluyor. Satın alana kadar çok ilgilenirler , satın aldıktan sonra ilgi alakayı keserler. Bu tür sorun yaşanyan arkadaşlarım ve diğer forumlarda konuştuğum arkadaşlar oldu. Onun için iyi araştır ve gerekmedikce uzun üyelikler alma. 2 ay 3 ay gibi üyelikler al , hee sağlam birini bulursan 12 aylıkta alabilirsin daha uygun olur fiyatlar.

Not = Bu arada tapatalk da alıntı yapılamıyor.

Son düzenleme:
Z Çevrimdışı

ZABATA

Yeni Üye
28 Eki 2017
20
barbarosso' Alıntı:
smartta açtığınız wewd  app store  içinden uygulamalarım içinde ssip tv uygulamasının yönergelerini ok leyip ekrandaki sağ üst köşedeki  ayarlar menüsünü tıklayın kumanda yön tuşları ile connection code içindeki get code butonuna basın çıkan kodu bir kenara yazın.
bilgisayardan  http://www.ss-iptv.com/en/users/playlist adrese girip enter connection cod yazan kutucuğa az önce tvden aldığımız kodu yazalım.artık tv ile bağlantı kurdu program.m3u dosyası bulalım; bunu az önce kod girdiğimiz satırın bir altındaki download butonuna basarak yükleyelim .m3u dosyası içindeki tüm kanallar liste halinde görülecek .sayfadan çıkabiliriz.
smart tv-de 1 wewd 2-uygulamalarım 3-ssiptv 4-the main screen ekranında my playlist  butonu tıklandığında bilgisayardan eklediğiniz tüm kanalları görebilirsiniz.tabii ki bunlar free yayın olup sürekli güncel dosyaları yükleyip eskiyi silmeli.
ben bu şekilde yaptım.önerilerinizi bekliyorum.selamlar

Ss ip TV ile donmadan sorunsuz bir şekilde izleyebiliyorum bu program sayesinde Vestel TV lerde ip TV izleme sorunu çözülmüş herkese hayırlı uğurlu olsun diyelim arkadaşlar .  :ok:

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,011
The_SreT' Alıntı:
Sizlerle bir örnek paylaşayım [emoji846]

2f5dfa8897466216d04d4566bd25a10a.jpg

a7c54e0c348a781e64a30ab921f4c382.jpg

f795d2a0db7e92254c24ec1e47be19f3.jpg

Android TV mi bu? Nasıl yaptınız?

The_SreT Çevrimdışı

The_SreT 

TFC Team
18 Kas 2017
4,341
Hayır smart tv , yukarıda anlattım hocam nasıl olduğunu. Smart tv den internet browser dan giriyorsunuz.

The_SreT Çevrimdışı

The_SreT 

TFC Team
18 Kas 2017
4,341
Hocam bunlar free server google yazınca çıkıyo stabil çalışmaz. Ücretli almalısınız.

Yinede size şimdilik ücretsiz telefondan maç izlemeniz için başka birşey önereyim.

Google Store da Mobil Tv uygulamasını indirin. Orda SPORMAX 2 adlı kanalı açın izleyin. Sport Klub 2 kanalının yayını var.

https://www.google.com.tr/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://play.google.com/store/apps/details%3Fid%3Dtk.yunus.mobiltv%26hl%3Dtr%26referrer%3Dutm_source%253Dgoogle%2526utm_medium%253Dorganic%2526utm_term%253Dmobil%2Btv%2Buygulama%26pcampaignid%3DAPPU_1_1KoZWubaDOPm6AST9pvoDw&ved=0ahUKEwjmlJK3otrXAhVjM5oKHRP7Bv0Q8oQBCCYwAA&usg=AOvVaw0bXG9yJY7hWvIoH9OkHNOE

The_SreT Çevrimdışı

The_SreT 

TFC Team
18 Kas 2017
4,341
Önemli değil sizede iyi akşamlar. Telefonunuzu smart tvnize yansıtarak tv dende açabilirsiniz bu uygulamayı.

teknolojix Çevrimdışı

teknolojix 

Aktif Üye
31 Eki 2017
273
yansıtma işi olunca vestel smarttan dan sağlıklısı aslında en güzel yöntemi pc den notebook yada androidli telefona yükle kodi uygulamasını ister iptv ister filim izle vestel den widi ile bağlanarak izle kodide ultimate iptv eklentisiyle hem güncel free iptv linkleri siz yorulmayın aramayın diye sizin yerinize zaten günlük haftalık denk gelirse aylık bile yayınlıyor denemeyenlere tavsiyemiz olsun kodi de derin derya bi dalarsan yok yok vestel adam akıllı smarta bi kodiyi eklese ciddi talep toplardıya neyse bu smarta yüklenmemeleri kötü ilerleyen zamanlarda teletexlerin yerini nasıl hbb tv uygulaması aldıysa bu akk kota olayıda 2018 de tamamen kalkacağı sözü vardı onunla birlikte bu ip tv yada netten flim izleme olayları ciddi rağbet görür.. ama bugüne kadar gördüğüm en iyi smarttaki flim uygulaması NEtflix ki ennn düşük internet hızına bile ulaşsanız tekleme olmadan çat diye açması ve hızlılıgı süper bluetv ve puhu falan bana basit kalıyor ki BENCEee

6y1LQ7.jpg

1Gol4p.jpg

R Çevrimdışı

Rss0061

Yeni Üye
18 Ara 2017
11
Hocam ssiptv uygulamasını indirdim fakat programı açınca hata veriyor 3 kere deneme yapıyor sonra açmıyor bilgisi olan var mıdır

Geri
Üst Alt