Vestel ve vestele bağlı diyer smart tvlerde iptv programlarının ana menüye gelmesini istiyoruz büyük bir sorun ado hocam lütfen iletirmisiniz
ben de bunu soracaktim. acaba ben mi yapamıyorum diyordum. demekki olmuyormuş. acaba usb ile app kurmam mümkün müdür? dediginiz gibi markete koysalar sorun hallolacak. sıkıcı bir durum. her defasinda ugrastiriyor.
Mert,sonunda bana kumandaya "yama" yaptıracaksın
selam, ne yazıkki uymaz. satış politikası dediğimiz alanda böyle uygulama veya özellik değişiklikleri oluyor.Arkadaşlar benim 32hd 7100 smart tvde neden Netflix uygulaması yok.Halbuki bazı vestel smart uygulamalarında görülüyor paylaşan arkadaşlar var.Browserde aratırıyorum bu sefer HtLm 5 hatası veriyor.Yani vestel smart tvlerin uyfulamaları aynı değilmi?
Dogrudur da bir çok tv de smart menü ıptv uygulamaları var vestelde vewd yerine iptv ıglamalarından bırtane olsa eksiklik tamamlanmıl olur (BİRDE KONU İSMİNİ DEGİŞTİREMİYORUM YARDIMCI OLURMUSUNUZ)asılında bu bir sorun değil, bence başlığın düzenlenmesi lazım. çünkü satışta direk iptv içinde gibi bir izlenim yok. bu nedenle iptv de sorun ile uygulama ayar veya istekleri farklıdır
LG de bebnim bildiğim smart word uygulaması girip ssiptv açılıyor - phlips bazı modellerde direk kısa yol ekletiyor ama çoğu web browser üzerinden giriyorDogrudur da bir çok tv de smart menü ıptv uygulamaları var vestelde vewd yerine iptv ıglamalarından bırtane olsa eksiklik tamamlanmıl olur (BİRDE KONU İSMİNİ DEGİŞTİREMİYORUM YARDIMCI OLURMUSUNUZ)
Teşekkurler inşallah bu kısayol eklenir yazılımda yapabilirlerLG de bebnim bildiğim smart word uygulaması girip ssiptv açılıyor - phlips bazı modellerde direk kısa yol ekletiyor ama çoğu web browser üzerinden giriyor
samsung app store içinde iptv uygulaması var izlediğim videoda smart ekrana kısayol aldı
başlık düzenlendi
Sevgili mert,önce teşekkür ederim...neden olmasın hocam.Size güvenim sonsuz.tv de macera özlemiştir.☺
merhaba , USB'den app malesef kurulamıyor, vestel smart tv app bilgisini bağlantı yaptığını sunucudan alıyor :(ben de bunu soracaktim. acaba ben mi yapamıyorum diyordum. demekki olmuyormuş. acaba usb ile app kurmam mümkün müdür? dediginiz gibi markete koysalar sorun hallolacak. sıkıcı bir durum. her defasinda ugrastiriyor.