VESTEL SMART TV GENELİNDE IPTV UYGULAMA KISAYOLU

B Çevrimdışı

bluwin

Yeni Üye
22 Ara 2018
8
39
ben de bunu soracaktim. acaba ben mi yapamıyorum diyordum. demekki olmuyormuş. acaba usb ile app kurmam mümkün müdür? dediginiz gibi markete koysalar sorun hallolacak. sıkıcı bir durum. her defasinda ugrastiriyor.

meebbe Çevrimdışı

meebbe 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,463
32
Vestel ve vestele bağlı diyer smart tvlerde iptv programlarının ana menüye gelmesini istiyoruz büyük bir sorun ado hocam lütfen iletirmisiniz

ben kumandaya şu tuşum 1 veya 2 ye atamaya razıydım olmadı.mümkün değilmiş arkadaşlar öyle demişti.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ben de bunu soracaktim. acaba ben mi yapamıyorum diyordum. demekki olmuyormuş. acaba usb ile app kurmam mümkün müdür? dediginiz gibi markete koysalar sorun hallolacak. sıkıcı bir durum. her defasinda ugrastiriyor.

uygulamalar vestelin serverinda.Biz aslında tv de sadece tarayıcı sayfası açıyoruz.

Son düzenleme:
H Çevrimdışı

hazar49 

Aktif Üye
22 Ara 2018
53
47
Arkadaşlar benim 32hd 7100 smart tvde neden Netflix uygulaması yok.Halbuki bazı vestel smart uygulamalarında görülüyor paylaşan arkadaşlar var.Browserde aratırıyorum bu sefer HtLm 5 hatası veriyor.Yani vestel smart tvlerin uyfulamaları aynı değilmi?

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Arkadaşlar benim 32hd 7100 smart tvde neden Netflix uygulaması yok.Halbuki bazı vestel smart uygulamalarında görülüyor paylaşan arkadaşlar var.Browserde aratırıyorum bu sefer HtLm 5 hatası veriyor.Yani vestel smart tvlerin uyfulamaları aynı değilmi?
selam, ne yazıkki uymaz. satış politikası dediğimiz alanda böyle uygulama veya özellik değişiklikleri oluyor.
sonuç olarak , ne kadar para o kadar köfte.
modlama yapan arkadaşlar var, formda modlama aratırsanız baya sonuç bulur ve ona göre yol izlersin
iyi günler

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
asılında bu bir sorun değil, bence başlığın düzenlenmesi lazım. çünkü satışta direk iptv içinde gibi bir izlenim yok. bu nedenle iptv de sorun ile uygulama ayar veya istekleri farklıdır

H Çevrimdışı

Hakan198965

Yeni Üye
10 Nis 2018
42
35
asılında bu bir sorun değil, bence başlığın düzenlenmesi lazım. çünkü satışta direk iptv içinde gibi bir izlenim yok. bu nedenle iptv de sorun ile uygulama ayar veya istekleri farklıdır
Dogrudur da bir çok tv de smart menü ıptv uygulamaları var vestelde vewd yerine iptv ıglamalarından bırtane olsa eksiklik tamamlanmıl olur (BİRDE KONU İSMİNİ DEGİŞTİREMİYORUM YARDIMCI OLURMUSUNUZ)

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Dogrudur da bir çok tv de smart menü ıptv uygulamaları var vestelde vewd yerine iptv ıglamalarından bırtane olsa eksiklik tamamlanmıl olur (BİRDE KONU İSMİNİ DEGİŞTİREMİYORUM YARDIMCI OLURMUSUNUZ)
LG de bebnim bildiğim smart word uygulaması girip ssiptv açılıyor - phlips bazı modellerde direk kısa yol ekletiyor ama çoğu web browser üzerinden giriyor
samsung app store içinde iptv uygulaması var izlediğim videoda smart ekrana kısayol aldı
başlık düzenlendi

H Çevrimdışı

Hakan198965

Yeni Üye
10 Nis 2018
42
35
LG de bebnim bildiğim smart word uygulaması girip ssiptv açılıyor - phlips bazı modellerde direk kısa yol ekletiyor ama çoğu web browser üzerinden giriyor
samsung app store içinde iptv uygulaması var izlediğim videoda smart ekrana kısayol aldı
başlık düzenlendi
Teşekkurler inşallah bu kısayol eklenir yazılımda yapabilirler

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
üzgünüm,
edinebildiğim bilgiye göre ssiptv uygulamasını ana ekrana yada kısayola alınmıyor. sonuç olarak bu işlem olmuyor. modlama ile olabilirmi bilmiyorum

denebgoast45 Çevrimdışı

denebgoast45

Yeni Üye
3 Ocak 2019
6
merhaba , USB'den app malesef kurulamıyor, vestel smart tv app bilgisini bağlantı yaptığını sunucudan alıyor :(

D Çevrimdışı

delmandede

Yeni Üye
11 Şub 2018
34
Vestel tv de benim tusuma kisayol eklenseydi cok guzel olacakti programa girmek zor. Bir cozum bulunsa cok guzel olacak

Geri
Üst Alt