H
Hakan198965
Yeni Üye
- 10 Nis 2018
- 42
- 35
Vestel ve vestele bağlı diyer smart tvlerde iptv programlarının ana menüye gelmesini istiyoruz büyük bir sorun ado hocam lütfen iletirmisiniz
Smart tv ana menü olursa daha iyivewd ana menüye ekleniyor zaten
vewd uygulama ssiptv uygulamanın uygulaması benim smart arayüz altta sağa doğru bar şeklinde ve tivibu youtube netflix logolarının yanında var öyle ayarladım oluyorBenim bildiğim hiç bir firmada vewd uygulaması ana ekrana gelmiyor. Yanlış mı biliyorum çünkü uygulamanın uygulaması.
Yani sık kullananlara eklediniz doğru mu ?vewd uygulama ssiptv uygulamanın uygulaması benim smart arayüz altta sağa doğru bar şeklinde ve tivibu youtube netflix logolarının yanında var öyle ayarladım oluyor
Menü internet seçince çıkan uygulamalarda vewd var açılınca onun sık kullanılanlarında da ssiptv iki aşamada 10 snde liste karşımdaYani sık kullananlara eklediniz doğru mu ?
Vestelin diyer QMENÜSÜNDE VAR OLUYOR SSIPTV YANLİŞİM YOKSAMenü internet seçince çıkan uygulamalarda vewd var açılınca onun sık kullanılanlarında da ssiptv iki aşamada 10 snde liste karşımda
Tamam aynı işlemden bahsediyoruz. Vewd kisayola alınıyor ki çoğu kişi bunu yapıyor. Oradan da ssiptv sık kullanılanlara ekliMenü internet seçince çıkan uygulamalarda vewd var açılınca onun sık kullanılanlarında da ssiptv iki aşamada 10 snde liste karşımda
Vewd sık kullanılanra ekliyorsun anladım ama tıvıbı sımgesının veya netfilix yanına ssıptv ve ottoplayer koyma durumu varmıTamam aynı işlemden bahsediyoruz. Vewd kisayola alınıyor ki çoğu kişi bunu yapıyor. Oradan da ssiptv sık kullanılanlara ekli
Vewd sık kullanılanra ekliyorsun anladım ama tıvıbu sımgesının veya netfilix yanına ssıptv ve ottoplayer koyma durumu varmıMenü internet seçince çıkan uygulamalarda vewd var açılınca onun sık kullanılanlarında da ssiptv iki aşamada 10 snde liste karşımda
Evet haklısın bende bu konuyu ondan açtım büyük bir eksiklik bu vestel yazılım geliştiricileri bu sorunu çözebilirssiptv ve ottplayet 'ı kumandada netfelix gibi bir tuşa atamak mümkün olsa tam süper olur smart tv ye girordan wewd e gir ordan sıkkulanılanlar a insan iptv yi açana kadar ne yapacagını unutuyor
Benim bildiğim hiç bir firmada vewd uygulaması ana ekrana gelmiyor. Yanlış mı biliyorum çünkü uygulamanın uygulaması.
Evet çok doğru gereksiz uygulama nurmalde onun yerınde ssıptv veya ottoplayer olması yeterliyazılımcılar ott player i app olarak ekleseler; market uygulaması içerisinde gereksiz uygulamalar var.
2-3 adet hava durumu uygulaması mesela. o kadar sıfıra yakın hava raporuna gerek yok,
1 tanesinin söylediği dereceye tamam deriz biz =D
ya da vewd içinde ott player hariç kim ne kullandı, kullanıyor_? vewd yerine de kurulabilir sonuçta ott player açmak için vewd açılıyor.