hosbulduk
TFC Team
- 9 Kas 2018
- 3,721
Paylastigim resimdeki yerleri true yapip deneyin lütfenBaşka birşey daha mı değiştirmem gerekiyor?
Paylastigim resimdeki yerleri true yapip deneyin lütfenBaşka birşey daha mı değiştirmem gerekiyor?
Iki ayri yerden derken? Ben sadece rehberdeki talimatları uygulayarak; SmartMenu klasörü altından NetflixEnabled değerini TRUE olarak atadım. Onun haricinde başka birşeyi değiştirmedim.
Başka birşey daha mı değiştirmem gerekiyor?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Rehberde MenuItemSupport kısmında bir değişiklik yapılması gerektiği yazıldığını görmedim bir yerde. Demek bunu da TRUE değerine atarsam çalışır mı diyorsunuz?
Yok çünkü patent anlaşması yok ?Dediğiniz gibi MenuItemSupport bölümünden de NetflixEnabled değerini "True" yaptığımda gözüktü. Şu anda kullanıyorum Netflix'i, çalışıyor sorunsuz.
Acaba neden bu kadar uğraştırıyorlar biz Vestel TV kullanıcılarını? Yani demek istediğim neden direk fabrika çıkışlı varsayılan olarak etkinleştirilmiş halde gelmiyor? Çok tuhaf, bu foruma uğramasam TV de Netflix yüklü değil veya desteklemiyor zannediyordum.
Hepinize teker teker teşekkür ediyorum. İlk defa bu kadar destek veren bir forumla karşılaşıyorum. Elleriniz dert görmesin, iyi ki varsınız?
Anlıyorum. Peki ya Twitch veya Spotify kullanma şansımız var mı? Biliyorum çok şey istiyorum, mümkün değilse önemli değil o kadar. Sadece Twitch'i sormamın nedeni daha önce kullandığım Samsung Smart TV de official uygulama olmasa da birşekilde kurabilmiştim Reddit'ten okuduğum bir metindeki talimatları uygulayarak.Yok çünkü patent anlaşması yok ?
Ama TV yazılımında gömülü ?
Bu uygulamayı vestelde duymadımAnlıyorum. Peki ya Twitch veya Spotify kullanma şansımız var mı? Biliyorum çok şey istiyorum, mümkün değilse önemli değil o kadar. Sadece Twitch'i sormamın nedeni daha önce kullandığım Samsung Smart TV de official uygulama olmasa da birşekilde kurabilmiştim Reddit'ten okuduğum bir metindeki talimatları uygulayarak.
bilgi paylaştıkça çoğalır, güle güle kullanin.Elleriniz dert görmesin, iyi ki varsınız
Hepinize teker teker teşekkür ediyorum. İlk defa bu kadar destek veren bir forumla karşılaşıyorum. Elleriniz dert görmesin, iyi ki varsınız?
Öncelikle güle güle kullanAnlıyorum. Peki ya Twitch veya Spotify kullanma şansımız var mı?
Anlıyorum. Peki ya Twitch veya Spotify kullanma şansımız var mı? Biliyorum çok şey istiyorum, mümkün değilse önemli değil o kadar. Sadece Twitch'i sormamın nedeni daha önce kullandığım Samsung Smart TV de official uygulama olmasa da birşekilde kurabilmiştim Reddit'ten okuduğum bir metindeki talimatları uygulayarak.