bazkriz
Yeni Üye
- 26 Eyl 2019
- 8
- 34

Tcon inv voltajı kesiliyor olabilir, bunun için cof chip overdrive sebep olarak gösterilebilir. (Silinerek gidiyor beyanınıza istinaden bu yorumu yaptım)Adem Helvacı,
teraspy, 3 gün önce yaptı aynı arızayı yaparsa panel arızası dedi. Şu anda tvyi açıyorum 5 dakika çalışıyor görüntü silinerek ekran simsiyah kalıyor ışık tuttuğumda görüntü yok ekranda sadece tv çalışıyor sesi geliyor siyah ekran.
Vestel taşeron servislerinden bir tanesi baktı 3-4 parça değiştim olmadı nasıl olduysa düzeldi vs dedi 3 gün geçti yine aynı halde tv.
Yapan servis arıza panelde dedi bir daha aynı arızayı yaparsa panel değişecek dedi. panelde yanlışım yoksa ekran oluyor bununda ücreti yüksek diye biliyorum sizin söylediğiniz sorundan kaynaklıysa led bar değişimi ne kadardır tahmini ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Tv nin ederi çok düşük 5 yıllık cihaz ondan soruyorum duruma göre yaptıracam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
![]()
![]()
Eski notebook tamircisiyim cihazı söktüm gözle görülür bir problem yok gibi cihaz fişte takılı kapalıyken sarı ortadaki sarı parçadan çınlama gibi ince bir ses geliyor led bar tam olarak neresi bilmiyorum ama flexi kablosunu çıkardım taktım tekrar düzeldi. Bu ledbarı kendim değişebilirmiyim ?
Adem Helvacı,
teraspy, 3 gün önce yaptı aynı arızayı yaparsa panel arızası dedi. Şu anda tvyi açıyorum 5 dakika çalışıyor görüntü silinerek ekran simsiyah kalıyor ışık tuttuğumda görüntü yok ekranda sadece tv çalışıyor sesi geliyor siyah ekran.
Asıl merak ettiklerimi sornuşsunuz. Burnuma gelen kokular yanıltıcıdır umarım.Telefon ile online olmuştum buradaki yazınızı yeni gördüm. Görüntünün yavaş yavaş kaybolmasınıAdem Helvacı bey açıklamış.
Fakat size bir sorum olacak bu sorunun cevabını televizyonunuzu yetkili kişilere müdahale ettirirken yetkili kişiye bildirmeniz gerekir.
Televizyona taşeron dediğiniz kişi tarafından müdahale edildikten sonra mı görüntü silinerek kaybolmaya başladı.Öncesinde de bu şekildemiydi. Arıza bir iken iki mi oldu. Eklediğiniz videoda logodan sonrası yoktu siyah ekrandı. Şu an iki farklı arıza oluşmuş gibi.
androidbox almanızı öneririmAdem Helvacı, merhaba adem bey youtube dan sızı takıp edıyorum dolasıyla buraya geldım. benım sorunum sunlar. vestel 40fa7100 smart tvım var. daha onceden tv den telden youtuba baglanıyor ıdım. vıdeolarınızdan edındıgım bılgı ile nakart ıle alakalı dedınız bendekı mb96 anakart bu anakart desteklemıyor dedınız. bunun ıcın yapacak bırsey yok yanılmıyorsam. bu anakart youtube destekleyen baska bı anakart la ddesteklenebılır mı. tv weifi desteklı kendı uygulaması calısmadıgı gıbı telden youtube actıgımda onceden bağlanabılıyor ıdım sımdı baglanamıyorum neden ne yapabılırız, bu durumda mı anakart ıle alakalı. wifi ye kablosuz baglanmak ıstıyorum wifi agını gormuyor. kumandada kablosuz menusu var acaba tv im kablosuz olarak desteklemıyor olabılır mı onceden kablo ıle baglanabılıyor ıdım. simdi wifi yı odanın dısına aldım kablosuz olarak gormuyor. wifi ile tv arası ıkı metre arada sadece kapı var . tv de youtube acabılmem ıcın yada telden youtuba baglanmam ıcın ne yapabılırım. tesekkur ederım ıyı gunler dılerımm cevabınızı beklıyorum.
sayın fikoloji bey su konularda da fıkrınızı alamak ısterım kablolu yada kablusuz hdm, anycastler mı stıckler ve anroid box bunlar arasında nasıl bı secım yapmalıyız sizce. bunlar arasında en donanımlı olan da anroıdbox mıandroidbox almanızı öneririm
evet, yazdıklarınızı okudum, farklı ana kart takmak mantıklı değil zaten android box fiyatına yakın olacak
mi stick ısınma donma şikayeti çok oluyor.
miracast cihazı kullanmak için illa telefonunuzun yansıtıcısını kullanacaksınız ve bağlantıya bağlı donma kasma olabilir.
en mantıklısı android box cihazıdır. hem donanım hem perfor
Genelde Xiaomi mi bix tavsiye ediyoruz.Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
kusuruma bakmayın vaktınızı alıyorum. sız bu konuda benden daha bılgılı ve donnanımlı oldugunuz için androıd tv yada box olarak onerebılıegınız marka model varsa almak ısterım.
sagolun tesekkurler kolay gelsın.Genelde Xiaomi mi bix tavsiye ediyoruz.
Estağfurullah ne demek ?