Arkadaşlar selam,
Panel bilgisi için ilgili foruma yazmıştım, oradan buraya geliyorum,
65Q9900 dün aldık, bugün kuruldu,
Kutunun içinde tam ekrana denk gelecek şekilde kalın bir köpük parça vardı (Adem Bey'in bir A101/BİM incelemesinde bunun iyi bir şey olduğunu hatırladığım için söylüyorum)
Ayakları çok sağlam,
TV'yi açar açmaz Netflix, Youtube geçmek isterseniz 1-2dk beklemeniz gerekiyor, evdeki wifi'ya sürekli bağlı kalmıyor,
Menüler hızlı, youtube, netflix, kanal geçişleri hızlı.
Adem Bey'in Youtube videosunda adamlar yapmış diyerek övdüğü için TV'yi aldım, buraları okusaydım kafam çok karışırdı açıkçası ama gün içinde sadece akşamları 2-3 saat TV izliyoruz, o da TV bile değil Netflix vs.
OLED TV ile baya bir zaman geçiren bir arkadaşım Netflix'te Better Call Soul 5.sezonu için (diğer bölümler 4k değildir belki diye sezon belirtiyorum özellikle) "görüntü çok çok iyi, LG OLED'ten tek farkı menü logolarının kalitesi ve tasarımı, onun dışında fark yok diyebilirim" dedi. Beni teselli etmeye çalışıyorsa da 5bin daha verip 55" OLED almadığım için mutluyum.
Açıkçası insan gözünün TV 'ler yan yana olmadıkça OLED/QLED/SmartLED vs ayırabileceğini düşünmüyorum.
Çok kafaya takmam böyle şeyleri gibi düşünüyorum, bakalım ilerde takıntılı birisi olmam inşallah ((:
65" OLED 17-23bin'lerde, 55" yeni OLED 9-12bin'lerde
TV dediğin şeyin öyle çok fazla bir ömrü olmadığını da Adem Bey söylemiş videolarında, OLED'lerde yanık durumu da çok oluyormuş,
TV'yi kuran arkadaşlar normal anteni takmışlar, karasal yayın görüntüsü büyük hayal kırıklığı yaratmıştı ama TV+ 'a geçince görüntü kalitesi de çok değişti. Sanki mağazada oturmuş TV izliyor gibi hissediyorum, daha alışamadım
4400TL'ye iphone X satıp, üstünü tamamlayıp 65" ekranlı bir cihaz aldığım için ayrıca iyi hissediyorum
Ne gibi bilgileri merak ettiğinizi, hiç bilmeyen birisine açıklarmış gibi sorarsanız elimden geldiğince toparlayıp cevaplamaya çalışırım.
Mesela çerçeve fotoğrafları önemli sanırım ama çerçeve derken ne kastediliyor, önden mi, arkadan mı?